Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

hatay jig avlarımız

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Tebrikler güzel avlar, hikayesi olmadığı zaman, tuzu katılmamış yemek gibi kalıyor raporlar:) Rastgelsin..

ASEM

Üye
Adı
Erhan alkaya
hava sartları musait oduğu taktirde bir daha ki balık seferine, çevlikten 13 mil kale köyünden 5 mil mesafedeki alana gitmeyi hedefliyorum.
daha önce üzerine gidipte poyrazın bastırmasından jigleri suya indiremeden dönmüştük...
büyükçe akyalar geleceğini tahmin ediyorum umarım rastgelir ....
Bu seviyeli güzel forumda balık ve deniz sevdamı paylaşıp..çok değerli üstadımız vedat beyle tanışmış olmaktan çok memnununum,zamanla tecrübeyle öğreneceğimiz çok şeyler var..
balığa çıkmak benim için çok büyük bir haz ve tutku...ama herşeyden önemlisi beraber çıktığım kişilerle giderken ve dönerken keyif içinde avlanmak bu aktivitenin sürekliliğini sağlıyor..

ASEM

Üye
Adı
Erhan alkaya
saat 6.00 da hazırlığımızı yapıp bu defa daha buyuk bir tekneyle ava çıktım,bir haftadır boş zamanlarımda nasıl av yapacam ,hangi oltaları suya inidrecem diye palanlama yapıyordum..
.hava sartları çok uygundu.
hedefim parça kayalara gidip jiggle şansımızı deneyecektik.

saat 8.00 de av yerimize vardık.
yakın dostum ahmet le jigleri suya saldık 1saat lık uğrası sonrası bişey alamadık..anladık ki başka yere gitme zamanı başka bir noktaya gittik güçlü bir asılma sürekli bir mucadele sonucu ahmet 3 kg üstü bir mercan aldı..ardından birde şeytanı tekneye aldık... uzun uğraşılar daha fazla birşey vermedi...
ve yemli oltaya başladık...hatrı sayılır birşekilde 17 kg kadar parça balıklar aldık..
gün batmadan dönmeye başladık...
jiggle daha büyük avlar için sabırsızlıkla beklemedeyiz. sağlam trofeler yapacagımıza inanıyorum....
güzel bir gündü verimli bir av günüydü...
saygılarımla....
(vedat abi senin eski av yerlerinin resimlerini de yarın ekleyecem )

cogito74

Aktif Üye
Adı
ibrahim d*km*n
her yaz antakyaya gelirim. daha öncede yazmıştım açtıgın bu konuya hatta inşallah daha cok yaşlanmadan yeninden memlekete yerleşirim. amatör balıkçılıkta bunun nedenlerinden biri olur..her yaz denememe ragmen kıyıdan bir şey tutamadam zira agustos aylarında felan deniyorum.. yo yalan söylemeyeyim. sadece bir tane istavrit tutmustum:=) sanırım orada avlanmak icin tekne ile açılmak gerekiyor. bu arada son avda 3 kişi yaklaşık 17 kilo balık cok iyi...
avlarının devamını dilerim...