Haydi Balığa 1. Etap Yarışması Canlı Yayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Boyle bir organizasyonda emegi olan basta Hamdi Bey ve degerli sponsorlarimiza tesekkur ederim. Forumda yazilanlari hatirlayinca kopru yerine bogaz olunca balik ihtimali artacak falan acikcasi cok heyecanlanmistim ama denizde biri bir tane balik yakaladi diye duyunca oraya kosar vaziyetteydik🙂) Heralde durumu anlatacak en guzel sey: Eşim yakalamış oldugu devasa boyuktaki 15 gramlik 1 hamsi ile bayanlar kategorisinde sampiyon oldu. Toplamda balik totan 15-20 kisiyi bulmadi maalesef ama cok guzel heyecan dolu bir vakit gecirdik. Tekrar boyle guzel organizasyonlarda biraraya gelebilmek dilegiyle.

Organizasyonda emeği geçen evvela Hamdi Bey olmak üzere, tüm sponsorlarımıza ve hakem heyetine şükranlarımı sunuyor, tek tek bıkmadan sıkılmadan tüm yarışmacılara gösterdikleri ilgiye kendim ve tüm yarışmacı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Nice böylesine güzel (fakat bol balıklı) programlarda tekrar görüşmeyi umuyorum...

Katılma imkanım olmadı ama resimlerden çıkarttığım sonuç düzenli,disiplinli,temiz ve gerçekten büyük emek harcanmış bir organizasyon👍👍👍👍
Ne güzel herkes tertemiz kıyafetleri giymiş yaka kartlarını takmış mekan tertemiz yerlerde çöpler yok.
Balık durumunu sormuyorum,bu kadar güzel ve titizlik ile hazırlanmış organizasyonları maalesef yabancı ülkelerin av videolarında görüyorum.
Emeği geçen herkesi ve katılanları tebrik ederim🙂

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Organizasyonun adi bizimle balik tutmaz misiniz olarak degistirilmeli🙂) Herseye atlamamak lazimmis bunu ogrendik, tutariz falan artik yok. Nasipse tutariz var bundan sonra🙂 Gozumu kapayinca hala gemideymisim gibi sallaniyorum. Kolum bacagim kalkmiyor cok yorulmusum iyi ki 2. Etaba kalamadim cok yorucu cok🙂)

balık olmadığına göre 2 etabı kuraylamı çektiler yoksa aranızda sayıştınızmı kim çıktıysa 2 etaba 🙂

Gerçekten A dan Z ye kurumsal bir şekilde hazırlanmış, her ince detay düşünülmüş mükemmel bir organizasyondu.. Hazırlayanların ellerine emeklerine sağlık, Balıksevdam ın böyle güzel bir organizasyonun içinde bulunması beni gururlandırdı.. Bu bir yarışmaydı ve herşey kurallar dahilinde sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.. Organizasyonun amacının balık tutmaktan daha çok yarışmak olduğunun altını çizmek isterim, tek bir karagöz tekne kazandırabilirdi eğer bu etap final olsaydı.. Finale kalan tüm yarışmacıları kutluyor ve başarılar diliyorum.. Final etabında sürprizler sizleri bekliyor dostlar.. Bunu laf olsun diye yazmıyorum, inanılmaz heyecanlı bir final bizleri bekliyor sonucu gerçekten merak ediyorum 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back