Haydi Balığa 1. Etap Yarışması Canlı Yayın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
20150405_103054.jpg
20150405_102733.jpg

Başta Hamdi Bey olmak üzere tüm organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler. Elinize yüreğinize sağlık. Gerçekten son derece keyifli bir organizasyondu. Bu arada iyi ki ilk etap da tekneye alınmış. Belki biraz sıkışık düzendi ama muhtemelen Galata Köprüsünde olsa idi bu derece keyifli olmazdı. Finale kalan arkadaşlara bu vesile ile başarılar diler, bol balıklı bir final dilerim.

Gerçekten A dan Z ye kurumsal bir şekilde hazırlanmış, her ince detay düşünülmüş mükemmel bir organizasyondu.. Hazırlayanların ellerine emeklerine sağlık, Balıksevdam ın böyle güzel bir organizasyonun içinde bulunması beni gururlandırdı.. Bu bir yarışmaydı ve herşey kurallar dahilinde sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.. Organizasyonun amacının balık tutmaktan daha çok yarışmak olduğunun altını çizmek isterim, tek bir karagöz tekne kazandırabilirdi eğer bu etap final olsaydı.. Finale kalan tüm yarışmacıları kutluyor ve başarılar diliyorum.. Final etabında sürprizler sizleri bekliyor dostlar.. Bunu laf olsun diye yazmıyorum, inanılmaz heyecanlı bir final bizleri bekliyor sonucu gerçekten merak ediyorum 🙂
bir istavrite tekne hadi bakalım hayırlısı 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back