Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haydi Balığa 1. Etap Yarışması Canlı Yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sedatsabotic

Aktif Üye
Adı
sedat sabotic
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hakemlerimize çok teşekkür ederim.harika bir organizasyon profesyonelce düşünülmüş tek eksik yok arkadaşlar arasında yardımlaşma çok iyiydi önemli olan yarışmak ve böylesi güzel organizasyonları desteklemek

Adı
mustafa başlı
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben bu organizasyonda emeği gecen herkese çok teşekkür ederim güzel insanlarla tanıştım buraz canım sıkıldı ama ama bunun organizasyon la bir alakası yoktu balık olmadı ama en azından güzel bir boğaz turu attık gerçekten güzel bir polar ve şapkam oldu ben memnun kaldım onun içinde herkesten çok teşekkür ederim

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Organizasyonda emeği geçen herkese ve katılım yapan tüm yarışmacılarada teşekkür ederim.
Kendi adıma çok güzel geçtiğine minandığım,çok ses getiren bir organizasyon olmuştur.

Özellikle Ana sponsor Burla makina(marine) Teşekkür ederim,böylesine büyük bir organizasyonda hiç bir şeyden ve hiç bir masrafdan kaçmadan hazırlanan organizasyonda bu imkanları sunduğu için.

Tedarikci kısmında sevgili Rıdvan(Kısık balıkcılık)tedarik ve bizzat katılımıyla da aramızda olduğu için teşekkürler.
Sevgili @Hamdi seninde emeğin çok büyük,bizzat bu organizasyonu tertipledin,düzenledin,yüzlerce kişileri arayıp organize ettin,çabaların için teşekkürler.

Ve uzun süredir göremediğim eski dostlarım (sizler biliyorsunuz isimlerinizi) :D Hepinizi çok özlemişim,en kısa zamanda konuştukalrımız gibi bir yerlerde mutlaka buluşacağız.
Selamlar,sevgiler. :)

Not:Benim net resmimin olduğu kare yokmu,bir sürü resim çekildi,yüklenecekmi @Hamdi ? :)

sedatsabotic

Aktif Üye
Adı
sedat sabotic
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Organizasyonda emeği geçen herkese ve katılım yapan tüm yarışmacılarada teşekkür ederim.
Kendi adıma çok güzel geçtiğine minandığım,çok ses getiren bir organizasyon olmuştur.

Özellikle Ana sponsor Burla makina(marine) Teşekkür ederim,böylesine büyük bir organizasyonda hiç bir şeyden ve hiç bir masrafdan kaçmadan hazırlanan organizasyonda bu imkanları sunduğu için.

Tedarikci kısmında sevgili Rıdvan(Kısık balıkcılık)tedarik ve bizzat katılımıyla da aramızda olduğu için teşekkürler.
Sevgili @Hamdi seninde emeğin çok büyük,bizzat bu organizasyonu tertipledin,düzenledin,yüzlerce kişileri arayıp organize ettin,çabaların için teşekkürler.

Ve uzun süredir göremediğim eski dostlarım (sizler biliyorsunuz isimlerinizi) :D Hepinizi çok özlemişim,en kısa zamanda konuştukalrımız gibi bir yerlerde mutlaka buluşacağız.
Selamlar,sevgiler. :)

Not:Benim net resmimin olduğu kare yokmu,bir sürü resim çekildi,yüklenecekmi @Hamdi ? :)
BİZLERDE SİZİN RESMİNİZİ MERAK EDİYORUZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...