Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haydi Balığa Yarışması İle İlgili Acil ve Önemli Duyuru..

oktay3424

Üye
Adı
Oktay Doğan
Kan Grubu
A Rh Negatif
TABİKİ MAKSAT HOBİDAŞLARLA BERABER OLMAK KEYİFLİ BALIKLI ZAMANLAR GECİRMEK NERDE NASIL OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL BENCE DAHA GÜZEL EĞLENCELİ GEÇİCEK AMA ŞUDA BİR GERÇEK HİÇ DEĞİLSE TEKNE OLDUĞU İÇİN BALIK ŞANSIMIZ YÜZDE YÜZ ARTICAK KÖPRÜ ŞÜPHELİYDİ ZETEN :)

Carpist

Yeni Üye
Adı
AHMET
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlısı olsun. Boylesi daha iyi olacak gibi. Ben ve arkadasim Ismail Gezer orda olacağız kısmetse. Organizasyon komitesi ve Hamdi bey'e harcadıkları emek ve gayretler için ayrıca teşekkürler.

Adı
umut
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Hamdi bey, son hali daha iyi ve daha hayırlı olmuş, Galata gerçekten kalabalık olacaktı. Ama şöyle bir sorun çıkabilir, yarışmaya katılıcak arkadaşların bu son konuyu okuyamadıklarını varsayarsak, direk Galata Köprüsüne gidecek arkadaşlar olacaktır diye düşünüyorum. :kötü:

Adı
umut
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Hamdi bey birde son olarak, Galata Köprüsüne gelip uzaktanda olsa yarışmayı izlemek isteyen yakınlarımız tekneye alınabilecek mi ?

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Hamdi bey, son hali daha iyi ve daha hayırlı olmuş, Galata gerçekten kalabalık olacaktı. Ama şöyle bir sorun çıkabilir, yarışmaya katılıcak arkadaşların bu son konuyu okuyamadıklarını varsayarsak, direk Galata Köprüsüne gidecek arkadaşlar olacaktır diye düşünüyorum. :kötü:
Herkese SMS ile mesaj attım.

Goksell

Üye
Adı
göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyük bir organizasyonu; tabiri caizse son dakikada ortaya çıkan soruna rağmen göğüsleyip, olabilecek en iyi alternatif çözümle taçlandırmanız, bu işi nasıl canı gönülden istediğinizi ve bu iş için nasıl canla başla uğraştığınızı ortaya koymaktadır...
Allah'ın izniyle aynı yola gönül koymuş kişilerle bende pazar günü o teknedeyim :)