Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haydi Balığa Yarışması İle İlgili Acil ve Önemli Duyuru..

Faruk Usta

Daimi Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim gibi metroyu tercih eden ve Anadolu yakasından gelen arkadaşlara ,yol yardımı olsun diye yazıyorum ;

Metroya binilir sabah (6 da çalışmaya başlıyor metro ) ayrılık çeşmede inilir ,oradan marmaraya binilir ,Üsküdar da inilir Üsküdar çıkışı tam Kabataş iskelenin karşısı ,oradan Kabataş motoruna binilir 15 dakika sonra Kabataş .

zaman hesabı;
Kartal ayrılık çeşme= 23 dk.
Ayrılık çeşme üsküdar 5dk. yol. 5 dk. istasyona metrodan çıkış =10 dk.
üsküdar -kabataş = 20 dk.

Bu hesaba göre 53 dak. yolda geçecek saat 06:45 de evdem çıksam 8:15 de varırım diye hesapladım .

Bunu problem olarak KPSS sınav merkezine göndereceğim..:p:p:kptmya:

hnsengul

Yeni Üye
Adı
Hüseyin N. Şengül
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar balık takvimini de gözönüne alarak tarihi belirleyen organizasyonun yarışmanın birinci aşamasını bu ayın en yüksek verimli iki gününden birine koymaları da ince bir düşünce. Umarım bu durum oltalara yansır :) Herkese bol şans. Rastgele...

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar balık takvimini de gözönüne alarak tarihi belirleyen organizasyonun yarışmanın birinci aşamasını bu ayın en yüksek verimli iki gününden birine koymaları da ince bir düşünce. Umarım bu durum oltalara yansır :) Herkese bol şans. Rastgele...
Kaptanım seninle beraber aynı tekne de olmayı özledim. Bu vesile ile hasret gidermiş olacağız :)

hnsengul

Yeni Üye
Adı
Hüseyin N. Şengül
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kaptanım seninle beraber aynı tekne de olmayı özledim. Bu vesile ile hasret gidermiş olacağız :)
Kesinlikle!.. Yarın sabahı iple çekiyorum :) Sana ve şahsında tüm organizasyona da tüm katılımcılara dilediğim gibi kolaylıklar ve iyi şanslar! :)

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif