Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haziran ayında istavrit

aziz2907

Yeni Üye
Adı
Aziz çıldır
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,size bir sorum olacak.
Ben genellikle üsküdar,iskele-Şemsi Ahmet Paşa Camii arası istavrit avlıyorum.
Ve her balıkçı gibi ben de rüzgarı sevmiyorum iğneler birbirine geçiyor,kontrol zor oluyor vs.
Ve bu gün üsküdar'da anormal bir şekilde çok az rüzgar var. Gidecektim,takımlarımı hazırladım ama bi internetten haziran ayında turulur mu diye bakmak istedim.
Haziran ayıyla ilgili verimsiz ay,balıkların karadenize gittiği ay,boş ay vb. Söylemlerde bulunulmuş. Bu sözlerin haklılık payı var mıdır ve ben haziran ayında akşam saat 17-20 arası istavrit yakalabilirmiyim ?

TEŞEKKÜRLER,,

mrkcn

Yeni Üye
Adı
emre
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün sabah 06-09 arasında yaklaşık 50-60 istavrit yakaladık. Kulelinin ordaydık

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,size bir sorum olacak.
Ben genellikle üsküdar,iskele-Şemsi Ahmet Paşa Camii arası istavrit avlıyorum.
Ve her balıkçı gibi ben de rüzgarı sevmiyorum iğneler birbirine geçiyor,kontrol zor oluyor vs.
Ve bu gün üsküdar'da anormal bir şekilde çok az rüzgar var. Gidecektim,takımlarımı hazırladım ama bi internetten haziran ayında turulur mu diye bakmak istedim.
Haziran ayıyla ilgili verimsiz ay,balıkların karadenize gittiği ay,boş ay vb. Söylemlerde bulunulmuş. Bu sözlerin haklılık payı var mıdır ve ben haziran ayında akşam saat 17-20 arası istavrit yakalabilirmiyim ?

TEŞEKKÜRLER,,
akşam saatleri özellikle güneş gittikten hemen sonrasında genelde balık kıyıya yemlenmeye gelir. tabii kısa bir süreliğine. genelde 1-2 saat iri balık yapar ve balık derine çekilir. o saatten sonra oltaya gelen balık genelde ufaktır. çok büyük umut beslemeyin öncelikle sosyalleşmek - temiz hava almak - sevdiğiniz bir hobi ile uğraşıp 1-2 saat kafa dağıtmak için inin meraya. balıkta olursa bonüs olur... illa çaparide istavrit hedefiniz olmasın. minekop, eşkina, karagöz, vs gibi balıklarıda yemli dip oltası ile yakalayabilirsiniz. o tür meraları bilen birileri mutlaka çıkacaktır..

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yakalarsınız ama bu ayda havyarlı ve lezzetsiz olur.