Haziran Levreği,

Apathetic

Daimi Üye
Tepki
4,751
Ödül
113
Üsenmeden hemen her sabah ve her aksam gittigimi levrek avindan sonunda balikla donmeyi basardim.. Mustafa ( @Fisher81 ) olmasaydi baligi o meradan alamazdim, yeni aldigim kepceninde katkisi olmadi degil 🙂 oglen meranin yakinindan gecerken suya bir goz attim, suyun rengi bulanik, hafif dalgali ve havada pusluydu, mutlaka aksam suyuna gelmeliyim diye planlari yaptim, saat 17.30 diye anlastik Mustafa’yla ancak aksiliklerden dolayi 19.00’da evden cikabildik, 20dk’lik yolculuktan sonra meradaydik.. kendo ile basladim sulari dovmeye ve her atisimda kesin bu sefer balik geliyor diye heyecanlaniyorum, o sira Mustafa bana seslendi, ‘balik var, hissediyorum’ sahteyi degistirdim (bir bucuk yil once turkiyede bulamadigim ve ebay uzerinden japonyadan aldigim) shimano hirame assasian 13T (modelinden tam emin degilim) kodlu sahteyi suya attim, 3.atisimda balik sahtedeydi, Mustafaya seslendim ve kepceyi alip yanima geldi, bu sirada balik kalama alip ilerlemeye basladi 7-8 metre gittikten sonra durup kafasini sallamaya basladi, yorulsun diye beklerken ben hizlica kiyiya dogru hamle yapti ve kiyidaki taslara kafa atmaya basladi balik sahteyi cikarmak icin, hemen hemen buldugu butun taslara kafa atti ve kalama alip gene uzaklasti, bu sirada Mustafa’da elinde kepce ayaklari suyla dolmus bir sekilde kaygan kayalarin arasinda baligi kovaliyor 🙂 sonunda balik biraz yoruldu ve dalganinda yardimiyla baligi bir tasin uzerine aldim.. Mustafa klas bir hamleyle baligi kepceye koydu ancak hem cok islandi hemde kaygan kayalarin arasinda banada uzak bir sekilde kaldi.. kepceyi bana uzatti, baligi musait bir yere koyup Mustafa’yi kurtardim 🙂 tek basima olsaydim eger baligi ordan alamazdim.. sonuc olarak sahtenin muhtelif yerlerinde vuruklar, bir kirik bir yamuk igne ile baligi almis olduk.. bu senenin ilk levregi benim icin.. balik 55cm ve 2340gr geldi.. darisi balik pesinde olanlarin basina.. hepimize rasgele..
takim bilgisi - daiwa tournament ags 2.74 14-42 / shimano vanquish C3000 / fins 0.18 ip / shimano hirame minnow 125S sahte
059E3A5D-4254-452F-8847-69F24ED1ACB0.jpeg
825619F3-300A-4260-AE74-17AA07407601.jpeg
9C0BDB87-AFBD-4CF0-A791-0BEF58292B28.jpeg
0E7A7030-6870-4050-BF56-5F3BF3571C01.jpeg

Son düzenleme:
Üsenmeden hemen her sabah ve her aksam gittigimi levrek avindan sonunda balikla donmeyi basardim.. Mustafa ( @Fisher81 ) olmasaydi baligi o meradan alamazdim, yeni aldigim kepceninde katkisi olmadi degil 🙂 oglen meranin yakinindan gecerken suya bir goz attim, suyun rengi bulanik, hafif dalgali ve havada pusluydu, mutlaka aksam suyuna gelmeliyim diye planlari yaptim, saat 17.30 diye anlastik Mustafa’yla ancak aksiliklerden dolayi 19.00’da evden cikabildik, 20dk’lik yolculuktan sonra meradaydik.. kendo ile basladim sulari dovmeye ve her atisimda kesin bu sefer balik geliyor diye heyecanlaniyorum, o sira Mustafa bana seslendi, ‘balik var, hissediyorum’ sahteyi degistirdim (bir bucuk yil once turkiyede bulamadigim ve ebay uzerinden japonyadan aldigim) shimano silent assasian escrim 07t (modelinden tam emin degilim) kodlu sahteyi suya attim, 3.atisimda balik sahtedeydi, Mustafaya seslendim ve kepceyi alip yanima geldi, bu sirada balik kalama alip ilerlemeye basladi 7-8 metre gittikten sonra durup kafasini sallamaya basladi, yorulsun diye beklerken ben hizlica kiyiya dogru hamle yapti ve kiyidaki taslara kafa atmaya basladi balik sahteyi cikarmak icin, hemen hemen buldugu butun taslara kafa atti ve kalama alip gene uzaklasti, bu sirada Mustafa’da elinde kepce ayaklari suyla dolmus bir sekilde kaygan kayalarin arasinda baligi kovaliyor 🙂 sonunda balik biraz yoruldu ve dalganinda yardimiyla baligi bir tasin uzerine aldim.. Mustafa klas bir hamleyle baligi kepceye koydu ancak hem cok islandi hemde kaygan kayalarin arasinda banada uzak bir sekilde kaldi.. kepceyi bana uzatti, baligi musait bir yere koyup Mustafa’yi kurtardim 🙂 tek basima olsaydim eger baligi ordan alamazdim.. sonuc olarak sahtenin muhtelif yerlerinde vuruklar, bir kirik bir yamuk igne ile baligi almis olduk.. bu senenin ilk levregi benim icin.. balik 55cm ve 2340gr geldi.. darisi balik pesinde olanlarin basina.. hepimize rasgele..
takim bilgisi - daiwa tournament ags 2.74 14-42 / shimano vanquish C3000 / fins 0.18 ip / shimano silent assasian sahte77473 dosyayı görüntüle 77474 dosyayı görüntüle 77475 dosyayı görüntüle
Maaşallah...

Tebrikler , şeytanın bacağını kırmışınız artık.Devamı daim olsun...
Sagolun tesekkurler..
Maşallah, güzel balık kıyılamışsınız ,afiyet olsun devamını dilerim 😉 bu arada karadeniz mi ?
tesekkur ederim, evet karadeniz.. balik akcakoca’da yakalandi..
Daha iyileri rastgelsin 🙂
amin hepimize 🙂
Maşallah maşallah çok güzel bir av olmuş. Daha nice bol trofeli avlar dilerim.
tesekkur ederim..
Maaşallah...
sagolun..
siz öyle balıkları tutun,bizde seyredelim. acilen kadroyu üç kişiye çıkarmamız lazım, akçakocayı bilmediğim için gidemiyorum. adliyedeyim fatih abinizide kadroya katarsanız sevinirim. adliyedeyim.
neden olmasin, birgun bulusup birlikte de av yapabiliriz.. ancak her gittigimiz avdan balikla donemiyoruz, bilginiz olsun.. balik biraz seyrek akcakocada..
Çok güzel balık. Tebrikler. Levrek için ıslanmak, kaymak, düşmek hiç önemli değil. Devamı gelsin.
konu levrek olunca gerisi teferruat oluyor 🙂
Tebrikler, çok güzel bir balık ve av güncesi. Daha iyileri de rast gelsin🙂
tesekkurler, hepimize rasgelsin..

Back