_Rastgele_
Daimi Üye
Çok güzel bir balık denk getirmişsin , afiyet olsun 🙂
Bugun farkli bir kamisla yeni bir levrek yakaladim ama bu levrek kadar zevk vermedi acikcasi.. gercekten farki hissedilir derecede cokmus, insan kullaninca anliyor.. hemen adres alayim levrek icin 😛 ama kilciklarimi geri isterim 🙂 🙂Kayhan inşallah o balığı yememişsinizdir kardeşim .! O meranın Levreği adamı çok bi- kötü- fena, hasta eder maazallah. Sen onu acilen bana kargola ,ben zehirini alır kılçıklarını geri yollarımmm :![]()
Bu arada Tournoment e o balık vız gelmiştir eminim. TEBRİKLER..
Kayhan Tournomenti de balığın yanında kargo yapabilirsin istiyorsan. Benimkiyle kardeş kardeş geçinirler 🙂.Bugun farkli bir kamisla yeni bir levrek yakaladim ama bu levrek kadar zevk vermedi acikcasi.. gercekten farki hissedilir derecede cokmus, insan kullaninca anliyor.. hemen adres alayim levrek icin 😛 ama kilciklarimi geri isterim 🙂 🙂
Ya levrek ya kamis 🙂Kayhan Tournomenti de balığın yanında kargo yapabilirsin istiyorsan. Benimkiyle kardeş kardeş geçinirler 🙂.
sira sende artik, takipler sayilmaz 🙂@reelmaster Hocam biz direk Kayhan'ı kargolayalım size hepsiyle birlikte. Yoksa bölgede levrek bırakmayacak 🤣🤣😆😆
Sen yine şanslısın,hiç olmazsa seni takip ediyorlar. Ben de sadece sahteyi takip ediyorlar@Apathetic Ben ümidimi kestim artık evden çıkarken sabah suyuna diye değil sabah çayına diye çıkıyorum. Merada da vakit dolsa da bir an önce çay poğaça yapsak diye can atıyorum 🤣
Beni sadece takip edip geri gidiyorlar![]()
Tadi bir baska oluyor bunun, sirf pogca yiycez diye erkenden av sonlandiriyoruz 🙂 🙂@Apathetic Ben ümidimi kestim artık evden çıkarken sabah suyuna diye değil sabah çayına diye çıkıyorum. Merada da vakit dolsa da bir an önce çay poğaça yapsak diye can atıyorum 🤣
Beni sadece takip edip geri gidiyorlar![]()
Afiyet şeker olsun...Tadi bir baska oluyor bunun, sirf pogca yiycez diye erkenden av sonlandiriyoruz 🙂 🙂77527 dosyayı görüntüle