Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haziran Levrekleri (2)

müthişaman

Daimi Üye
Adı
Emre
Düğünün davetsiz misafiri olarak önceki avımda yaşadığım muhteşem av zevki ile ertesi gün aynı meraya demir attım.:cool:

Hemen hemen aynı saatte limana giren levrekler bir önceki avıma göre biraz daha kısa sürede av verdi.Bu,tanınmaya başladığımın göstergesi olabilirdi.Balığın beslenme saati gelmeden kandırılması imkansız gibiydi..Av saatinden 15-20 dakika erken başladığım atçeklerde kandırıcım ile oynandığını hissedebiliyordum.Aynı yem nasıl oluyor da 15 dakika sonra mideye indirilecek lezzetli bir balık haline gelebiliyor?Önceki avıma göre avlağım biraz daha gürültülüydü.Yanında genç dişiler bulunan ergen bireyler avlağımın sol tarafında 5-6 kişilik bir gurup oluşturmuş,şamata,kahkaha tufanı estiriyordu.Bu da yetmezmiş gibi hemen sağ tarafımda,20 metre ilerde olan mendireğin ucuna iki genç ergen dişi birey oturdu.Onlar sessiz;ancak bol ışıklı ergenler.Ellerinde fotoğraf makinesi,balığın içeri gireceği mendireğin ucunda yarım saat süren katalog çekimleri,patlayan flaşlar....

Bu gece sana balık yok,derken patlayan flaşların aldığı gözüm,suyun üstündeki foşurtuyu görünce daha bir açıldı.Tamamdır,bir tane de yeter,dedim.Balığı dışarı aldım.Balığın fotoğraflarını çekmeye başladım.Fakat devam etme konusunda kararlıydım.Çünkü önceki avımda ilk balığımı almadan önce çocuklar,avlağı on dakika süren ağır taş bombardımanına tutmuş,bu ağır bombardımanın ardından balığı almıştım.Levrek bu merada insan faaliyetlerini pek yadırgamıyor hatta umursamıyor,desem yanlış olmaz.Fotoğrafı çektikten sonra atışlara devam ettim.Olamaz,bir tane daha.Balık sudan çıktı,çıkacak,geliyor,geldi,gelmeli,gelmedi...Kandırıcımın iğnelerine kocaman pullarını asıp gitti.Ondan bana hatıra elimde iki levrek balığı pulu ile peşinden intizar ederek bakakaldım.
Kandırıcı:Rapala Max Rap(FB)
Sevgilerle...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Akmanfatih

Yeni Üye
Adı
Fatih Akman
Maaşallah güzel balık... Tebrikler... Takım ve sahte uygulamaların hakkında da bilgi verebilir misin ?

Faruk Usta

Daimi Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Emre cim tebrikler zevkle okudum ellerine sağlık, çok yakışıklı bir balık evet bazı meralarda levrek ortama uyum sağladığı için ses vs. aktiviteler pek etkili olmuyor balık üzerinde ..

bende İstanbul da kıracaya çapari atarken kıraca kovalayan bir balıkla karşılaştım
çevremdekiler aaa kefale bak desede orada ne olduğunun tek farkına varan bendim herhalde :D:D kefalin kıraça kovaladığını hiç görmemiştim :D:D;);) görmüş olduk :p:p

TAHİR GÜRHAN

Aktif Üye
Adı
M.TAHİR GÜRHAN
Tebrikler,çok güzel bir balık.Ellerinize sağlık,sevgilerimle.

freefish

Aktif Üye
Adı
Ümmet AYYILDIZ
bu şöhret olmak isteyen bir tür flaşları görünce sana poz vermiş sende sahte ile pozu yakalamışsın abi
afiyet olsun

freefish

Aktif Üye
Adı
Ümmet AYYILDIZ
Emre cim tebrikler zevkle okudum ellerine sağlık, çok yakışıklı bir balık evet bazı meralarda levrek ortama uyum sağladığı için ses vs. aktiviteler pek etkili olmuyor balık üzerinde ..

bende İstanbul da kıracaya çapari atarken kıraca kovalayan bir balıkla karşılaştım
çevremdekiler aaa kefale bak desede orada ne olduğunun tek farkına varan bendim herhalde :D:D kefalin kıraça kovaladığını hiç görmemiştim :D:D;);) görmüş olduk :p:p
çaktırma faruk abi
bende kerpe de istavrit de aynı şey başıma geldi.
iri birkaç balığı kefal de kefal deyip duran kişilere şaşa kaldım.onlar öyle bilsin
bir laf var, '' KEDİ DİR O KEDİİİİ''

Aybata74

Daimi Üye
Adı
Gökhan Polat
Tebrikler Emre, yine güzel bir Levrek ile karşımızdasın :) Devamı Rastgelsin...

İrfan

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
İrfan Çimçik
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Emre bey maşallah işi seriye bağladın anlaşılan seni izlemeye devam ediyoruz.:harika:

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
emre ustam tebrikler merayı biraz nefes alması için rahat bırakın sonra özelden mesajla yerini bilidirn ki avlağınız rahaat bi nefes alsın :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Emre
Öyle bir anlatıyorsun ki ordaki aksiyonu, imrendim valla.
Bir sonraki acil avında :D haber verirsen sana eşlik etmek isterim.
Her zaman rastgelsin