Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hem izin hem balik avi icin yazlik?

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Hepinize hayirli aksamlar
profilimde de görüldügü gibi kendim Almanyada ikamet ediyorum
hanimi en sonunda ikna ederek yazlik almaya karar verdik.
Ne kadar Candarlida kalsam da(aslen Istanbul/Kartalliyim) balik yönünden pek istikrarli degil.(ya sezon disi ordayim yada meralari bilmiyorum) kuzey egede (saroz dahil)bana nereleri tavsiye edersiniz?köy site belde sadece isimlerini verseniz yeter kendim arastiririm
mesela Sarozda Erikli tarafimi yoksa Gelibolu mu yada baska yerler mi?

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hepinize hayirli aksamlar
profilimde de görüldügü gibi kendim Almanyada ikamet ediyorum
hanimi en sonunda ikna ederek yazlik almaya karar verdik.
Ne kadar Candarlida kalsam da(aslen Istanbul/Kartalliyim) balik yönünden pek istikrarli degil.(ya sezon disi ordayim yada meralari bilmiyorum) kuzey egede (saroz dahil)bana nereleri tavsiye edersiniz?köy site belde sadece isimlerini verseniz yeter kendim arastiririm
mesela Sarozda Erikli tarafimi yoksa Gelibolu mu yada baska yerler mi?
Hocam size verebileceğin en güzel yanıt kesinlikle ve kesinlikle Muğla gökovada Akyaka. Buradan yazlık alın bana dua edersiniz :) Azmak deresinin denizle buluştuğu yerden dev levrek ve kofanalar almak var. Maden iskelesinden dev gibi kravat balıkları. Kamp alanının oradaki kayalıklardan kıyıdan köpek balığı bile var :) 2 seneye kadar amatör balıkçılık bile yasaktı 2 senedir izin var. Tabi köpek balığı avlamayın tabiki :) Ticari avcılık hala yasak ve oradaki avlanan balıkçılar genelde hep bilinçli balıkçılar. Doğa olarakta bir tarafta mükemmel azmak deresi bir tarafı deniz bir tarafı dağ bir tarafı orman .Ben gittiğmde balıkçılık yasaktı ama balık olmasada aşık olursunuz. Bodrum ve marmarisede yakın tekne gezileriyle cleopatra adası sedir adası ve daha nice güzel koylarıda gezersiniz. Sonbaharda su samurlarını izlemeye bile gidilir sadece. Envai çeşit güzel kuş ormanlarında sincaplarıda cabası :)

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Cevabin icin Tessekkür ederim arastiracagim,ama
yol beni düsündürüyor o yüzden Kuzey Ege yazdim
ucak ayri bir sorun her sezon Dalamana ucak yok
kuzey ege araba ile 22 saat:D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Balıklar sonbahar ve kış aylarında ortaya çıktıklarından alacağın evi yazın kullanabilir misin bilemem.. :D

Eğer güzel bir tekneniz ve kuvvetli de bir motorunuz olursa yakalar arasında bir fark kalmaz.
İş sadece taşları keşfetmeye kalır.. :)

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Balıklar sonbahar ve kış aylarında ortaya çıktıklarından alacağın evi yazın kullanabilir misin bilemem.. :D

Eğer güzel bir tekneniz ve kuvvetli de bir motorunuz olursa yakalar arasında bir fark kalmaz.
İş sadece taşları keşfetmeye kalır.. :)
Tekne sorun degilde yakalar sorun galiba
Tekne sorun degilde yaz Türkiyekemizde yaz simdiye iznimizi okul tatiline ayarliyorduk,
Cocuklar artik büyüdü ülkemizde yaz uzun Almanya gibi degil

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Cevabin icin Tessekkür ederim arastiracagim,ama
yol beni düsündürüyor o yüzden Kuzey Ege yazdim
ucak ayri bir sorun her sezon Dalamana ucak yok
kuzey ege araba ile 22 saat:D
Hocam dalamana nasıl uçak yok ben dalaman üzerinden uçak ordanda havalimanı servisiyle gidiyorum :) Direk almanyadan yoksada aktarmalı sefer kesin bulursunuz. Tabi benim tavsiyem bir gün gidin görün zaten eminim ailecek orada karar kılarsınız :)

fenerli

Aktif Üye
Adı
Cüneyt yetgin
Kışın gelebilirseniz küçükkuyu veya sivrice en güzel yerler.

egeden

Üye
istanbul-Suadiye/ Pendik, Gömeç/Karaağaç-Pelitköy
Adı
Mustafa D.
İyi akşamlar, Kuzey Ege'de Balıkesir'in ilçesi Gömeç ve ona bağlı belde olan Karaağaç bölgenin hem yazlık hemde balık çeşitliliği açısından önemli yerlerdir. Şahsen ben de yazları ve diğer zamanda fırsat bulup gittiğimde balık avındayım. Barbun, levrek, çipura,sinarit, trança ve fangri karşılaşacağınız balıklar arasındadir.
Şimdiden hayırlı olsun;)