paspariko59
Aktif Üye
Aranıza yeni katıldım
kendimi sizlere tanıtmak istiyorum
1962 istanbul doğumluyum çorluda unilever şirketinden 2007 senesinde emekli oldum çorluda yaşıyorum
ilk balığımı 5 yaşında bakırköy kayıkhanesinde yakalamıştım iri bir istavritti
o günden beri bu hastalığa tutuldum babam bakırköyün eski olta balıkçılarındandır
çocukluğumda babamlarla beraber bakırköyün açıklarındaki taşlarda güzel avlar yaşadım
bunlardan bazıları olta ile istakoz ve böcek avları o zaman çok boldu
mercan sinarit avlarını sayabilirim bu avlarda yakalanan balıklar en küçüğü 2 en büyüğü 10 kilodur
bunların hepsi güzel bir anı olarak kaldı
şimdi yeniçiftlik çeşmeli sahili taraflarından kendi teknem ile avlanıyorum
açıktaki taşlarımızda mevsimine göre mercan karagöz izmarit gibi balıkları yakalıyoruz
gece zoka ile lüfer avını çok severim gerçi son senelerde bölgemizde pek verim alamıyoruz
çapari ilede istavrit avları yapmaktayız
genelde benim gibi aynı yerden emekli zeynel ve ismet ile balığa çıkarız
hepinize büyük balıklı avlar dilerim rastgele
Çorludan selamlar eşref sürek
kendimi sizlere tanıtmak istiyorum
1962 istanbul doğumluyum çorluda unilever şirketinden 2007 senesinde emekli oldum çorluda yaşıyorum
ilk balığımı 5 yaşında bakırköy kayıkhanesinde yakalamıştım iri bir istavritti
o günden beri bu hastalığa tutuldum babam bakırköyün eski olta balıkçılarındandır
çocukluğumda babamlarla beraber bakırköyün açıklarındaki taşlarda güzel avlar yaşadım
bunlardan bazıları olta ile istakoz ve böcek avları o zaman çok boldu
mercan sinarit avlarını sayabilirim bu avlarda yakalanan balıklar en küçüğü 2 en büyüğü 10 kilodur
bunların hepsi güzel bir anı olarak kaldı
şimdi yeniçiftlik çeşmeli sahili taraflarından kendi teknem ile avlanıyorum
açıktaki taşlarımızda mevsimine göre mercan karagöz izmarit gibi balıkları yakalıyoruz
gece zoka ile lüfer avını çok severim gerçi son senelerde bölgemizde pek verim alamıyoruz
çapari ilede istavrit avları yapmaktayız
genelde benim gibi aynı yerden emekli zeynel ve ismet ile balığa çıkarız
hepinize büyük balıklı avlar dilerim rastgele
Çorludan selamlar eşref sürek
Moderatör tarafında düzenlendi: