Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satılık Hepsi Kalite.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güncel satılanları işaretledim.
Detayli, hepsini yakindan cekilmis fotograflarini atsaniz be fiyatlarini yazsaniz hem daha hizli satilir hemde ne oldugu anlasilir.. belki alacagim sahte var ama ne oldugunu anlayamiyorum bile.. 4-5li gruplarla isimleri olan birer fotografla taclandirirsaniz, tadindan yenmez :)

diedevile

Aktif Üye
Adı
Orhan
Detayli, hepsini yakindan cekilmis fotograflarini atsaniz be fiyatlarini yazsaniz hem daha hizli satilir hemde ne oldugu anlasilir.. belki alacagim sahte var ama ne oldugunu anlayamiyorum bile.. 4-5li gruplarla isimleri olan birer fotografla taclandirirsaniz, tadindan yenmez :)
İlanı açarken toplu satış düşündüğüm için ve adet fazla olduğundan böyle açmıştım.Daha olmadı biraz derleyip düzenler tekrar foto atarım.

ynsvl09

Üye
Adı
yunus toker
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ima salt sıkmmer (baştan 3. yukarıdan aşaya 2. olan ) ile daiwa sls 120f ssr (baştan 2. yukarıdan aşaya 2. olan) fiyatları nedir ?

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ustad bende almak isterim ama sahteleri görererek tanıyabilecek tecrübem yoktur , biraz zahmetli olsada ürünlerin isimlerini yazarsanız sevinirim.

mrtcvlk78

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kendo seabass 125 f zebra glow fiyatı nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...