diedevile
Aktif Üye
Güncel satılanları işaretledim.
Ekli dosyalar
-
57.1 KB Görüntüleme: 404
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Detayli, hepsini yakindan cekilmis fotograflarini atsaniz be fiyatlarini yazsaniz hem daha hizli satilir hemde ne oldugu anlasilir.. belki alacagim sahte var ama ne oldugunu anlayamiyorum bile.. 4-5li gruplarla isimleri olan birer fotografla taclandirirsaniz, tadindan yenmezGüncel satılanları işaretledim.
İlanı açarken toplu satış düşündüğüm için ve adet fazla olduğundan böyle açmıştım.Daha olmadı biraz derleyip düzenler tekrar foto atarım.Detayli, hepsini yakindan cekilmis fotograflarini atsaniz be fiyatlarini yazsaniz hem daha hizli satilir hemde ne oldugu anlasilir.. belki alacagim sahte var ama ne oldugunu anlayamiyorum bile.. 4-5li gruplarla isimleri olan birer fotografla taclandirirsaniz, tadindan yenmez![]()
Merhaba daiwa ikisinide 75 er tl den verebilirim.ima salt sıkmmer (baştan 3. yukarıdan aşaya 2. olan ) ile daiwa sls 120f ssr (baştan 2. yukarıdan aşaya 2. olan) fiyatları nedir ?
Merhaba 30 tl.kendo seabass 125 f zebra glow fiyatı nedir
Merhaba evet eski seri 130 tl.Orhan bey sasuke 120 limon eski seri galiba fiyat nedir ?