Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hereke - Dilovası - Muallimköy - Eskihisar - Darıca - Bayramoğlu Balık Durumu

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
Kasım Mart arası eskihisar feribot arkası 9cm li mavi raglo ile dene derim

caner123

Yeni Üye
Adı
caner
Gebzenin köyleriyle ilgili konu oluşturdum yardımcı olur musunuz?

B

BS Okuru

Misafir
gebze den boğaza kadar lüfer peşinde yol yapan arkadaşlar; bu aralar eskihisar cami önünü denemenizi şiddetle tavsiye ederim akşam 6-10 arası yemli...

caner123

Yeni Üye
Adı
caner
Balık takvimleri doğru bilgiyi veriyor mu?çoğunlukla doğru bilgiyi veriyorlarsa bile bu konuda bildiğiniz tavsiye edeceğiniz en iyi site hangisidir?

Adı
Halit DELİORMANLI
Dün akşam tavsancil sahildeydik ve maalesef derincede meydana gelen denize akan petrol dan burasida nasibini almış

Gece karanlığında ilk olarak göremedik ama sonrasında kayaliklarin arasında gördük ki her taraf petrol olmuş.

Takımları topladık ve misinelere ve iplere siyah siyah petrol bulaşmış.

Allah Bildiği gibi yapsın bu olayın sorumlularini

Uzunca bir süre tavsancil a gitmeyecegiz artik

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talih

Üye
Adı
Talih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Hobidaşlar
Hepiniz iyisinizdir umarım.
Izmit, Degirmendere, Golcuk civarlarinda balik alabiliyor musunuz? Var ise hangi tür? Rapala ile mi yoksa yemli mi?
Teşkkürler...

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şahsen ben 1 aydır balığa gidemiyorum işten güçten. Ancak hafta sonu uzun olta ile güzel lüferler alınmış. Video ve fotoğraflarını gördüm. Yarımca tarafından 1 arkadaşta tekneden kaşık ile dolaşırken 2 tane lüfer kandırabilmiş..

Zafer61

Aktif Üye
Adı
Pendik
Kan Grubu
B Rh Negatif
Eskihisar sahile bir ineyim dedim hava almaya.4/5 usta kamışları çıkarmış salmışlar denize...sonuç hepsi ile teker teker konuştum ;hava alıyoruz birazdan toplanacağız ...:)

ozcantekin

Üye
Adı
özcan tekin
Gecen hafta gebze deki bir kaç balıkçıya çapari bakmaya gittim orjinal bir şey varmı diye, arada rapor yokladım, ağır kursun ve uzak atışla alıyorlar dediler. Pazarlama stratejisi de olabilir gerçekte olabilir...

Eskihisar sahile bir ineyim dedim hava almaya.4/5 usta kamışları çıkarmış salmışlar denize...sonuç hepsi ile teker teker konuştum ;hava alıyoruz birazdan toplanacağız ...:)

26onur26

Üye
Adı
H. Onur
Kan Grubu
A Rh Negatif
Gecen hafta gebze deki bir kaç balıkçıya çapari bakmaya gittim orjinal bir şey varmı diye, arada rapor yokladım, ağır kursun ve uzak atışla alıyorlar dediler. Pazarlama stratejisi de olabilir gerçekte olabilir...
Doğru demişler usta spinciler genelde öğlen saatlerinde alıyorlar. Ben hergün şahit oluyorum :)