Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hereke - Dilovası - Muallimköy - Eskihisar - Darıca - Bayramoğlu Balık Durumu

caner123

Yeni Üye
Adı
caner
Bayramoğlu-darıca-eskihisar buralardan hangisi daha çok balık yapar?(balığa yarın gidicem ve toplu taşıma kullandığım için akşam 6-7 civarlarında balığı bırakcam) bide nisan ayinin sonlarinda oldugumuz icin sasiriyorum hangi balik av yapar

mihlama

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Toplu taşıma kullanacaksanız Eskihisar camii önünü deneyin sabah suyu yada akşam suyuna yetişebilir yada kalabilirseniz biraz daha fark eder balık miktarı ve boy olarak

B

BS Okuru

Misafir
Eskihisarda Hem sabah hem akşam suyunda dişli var kalabalık dere ağzında yoğunlaşsada, sakız ağcından kum iskelesine kadar geniş bir alanda kısmetinizi alabilirsiniz, dişli severlere spincilere duyurulur herkese rast gele.
not: yanınızda ince takım çaparide bulundurun olmadı istavrite dönersiniz.

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
selam, sabah suyu muallimköyden bir adet aldık, cevrede üç beş kişi vardı onlarda toplasan 10 balık ya aldı ya almadı. balık marmarada çıkmış olmasın, eskihisarın balık yaptıgına emin misiniz?

kenan ç.

Yeni Üye
Adı
kenan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Eshihisarda sabah suyunda tek tuk tutuldu bana 1 tane çinekop geldi ama 4 tane tutanda vardı

gokmen77

Yeni Üye
Adı
Gökmen Doğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese Selam
23 Temmuz pazar günü Yalova' ya geçmek için arabalı vapura bindim. Kızıma denizi göstereyim derken, o da ne denizde bir sürü balık. Ne balığı olduklarını anlayamadım. Bir an mezgit diye düşündüm lakin içlerinde çok irileri de var ı. Bu balıkların türü hakkında bilgisi olan arkadaş var mı? Bilgilendirirse sevinirim.

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Herkese Selam
23 Temmuz pazar günü Yalova' ya geçmek için arabalı vapura bindim. Kızıma denizi göstereyim derken, o da ne denizde bir sürü balık. Ne balığı olduklarını anlayamadım. Bir an mezgit diye düşündüm lakin içlerinde çok irileri de var ı. Bu balıkların türü hakkında bilgisi olan arkadaş var mı? Bilgilendirirse sevinirim.
Aramıza hoş geldiniz.

gokmen77

Yeni Üye
Adı
Gökmen Doğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hoş bulduk
baya varlar dı şaşırdım