Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkese av dolu günler..

Oldboy

Yeni Üye
Adı
Murat Turgan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba abilerim kardeşlerim aranıza yeni katılan bir arkadaşınız olarak en kötü gününüz lodossuz olsun diyorum ve ekliyorum saygılar.
Adım Murat İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim ve amatör olarak iki senedir balık tutmaya gönül verdim bu konuda ileride de yardımlarınızı bekliyor olacağım özellikle Avrupa yakasında ki avlak yerler hakkında bilgi sahibi olan abilerim yardımcı olursa bilmukabele sevinirim..

maskot321s

Üye
Adı
Murat Demir
Aramıza hoş geldiniz abim avlaklar bölümü var forumda ordan dilerseniz güncel avları bölge bölge takip edip bilgi edinebilirsiniz oradan meralarıda sorup öğrenebilirsiniz tecrübeli Abi'lerimiz yardımlarını ediyolar esirgemeden :)

Oldboy

Yeni Üye
Adı
Murat Turgan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teşekkür ederim adaşım bilgin için forumları tam olarak inceleyemedim bakmaya devam ederim sağolasın

Oldboy

Yeni Üye
Adı
Murat Turgan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Önümüzdeki hafta avlanmaya başlayacağım Allah kısmet ederse Fishlover;)

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba abilerim kardeşlerim aranıza yeni katılan bir arkadaşınız olarak en kötü gününüz lodossuz olsun diyorum ve ekliyorum saygılar.
Adım Murat İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmekteyim ve amatör olarak iki senedir balık tutmaya gönül verdim bu konuda ileride de yardımlarınızı bekliyor olacağım özellikle Avrupa yakasında ki avlak yerler hakkında bilgi sahibi olan abilerim yardımcı olursa bilmukabele sevinirim..
Hoşgeldiniz...

Rastgele...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Murat

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER