Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

HERKESE MERHABA

serdalp

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
herkese öncelikle merhaba,

aslen Eskişehir' liyim ancak hayat işte iş nedeniyle 4 yıl önce İstanbul' a taşındım ailemle. tabi yavaş yavaş karasal iklimden çıkıp balıkçılıkla tanışmaya başladım. aslında ilgi duymaya başlamamın ardından bir girişimde bulunamadım, çünkü İstanbul'a taşınırken oğlum 2 aylıktı ve İstanbul' da hiç tanıdığımız yoktu (tüm eş - dost - akraba Eskişehir' de kaldı) .bu nedenle ailemi bırakıp balığa bir türlü çıkamadım ve artık oğlum 3,5 yaşında, benimde onlarla yada yalnız başıma balığa çıkma fırsatım oluşmaya başladı.

burada sorun şu ki balıkçılığa yeni adapte olmaya başlamam nedeniyle hiç bir bilgim yok, ancak şunu söyleyebilirim öncelikle İstanbul' da boğazdan herkes gibi atarak başlamak istiyorum.

dolayısıyla bilgi ve tecrübem olmaması nedeniyle sizlerden yardımlarınızı esirgememenizi rica ediyorum.

sevgiyle kalın.

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Hoş geldiniz. İstanbul'un neresindesiniz?

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hoşgeldiniz foruma istanbul'un neresi sorusu önemli cevaba göre seçenekler akacak bilgiye doyacaksınız

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
merhaba,
ataşehirdeyim.

teşekkür ediyorum.
Boğaz için 420 boy 200 gr atarlı bir kamış markasını bütçene göre ayarla av bayi arkadaşlar makina kamış önerirler önemli olan şu ilk atış çalışmalarını av yapan biri ile sakin yerlerde yapman boğazda atış önemli hata yaparsan orda av yapan insanların tadı kaçar takımları toplarsın adamların arada seyrek yerlerde boğazdada çalışır gözlem yaparsın zor değil boğaz kimsenin babasının yeri değil haa bizimde babamızın yeri değil kimsenin avını bozmadan bir iki hata ile bu işi çözersin

oguzhand

Aktif Üye
Adı
OĞUZHAN DOLUCAN
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bostancı maltepe Sahili ilk atışlar için iyi bir Mevki hem sanada yakın

serdalp

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili Serdal;
Aramıza hoş geldin keyifli ve kalıcı paylaşımlar temenni ederim.:)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hoş geldiniz. keyboğaz için genelde surf dediğimiz oltalar ve makinalar ile av yapmaktayız. bunlarda 4 metre ile 4.5 metre arası değişen kamışlar ve 5000 - 6000 arası büyük boy makinalarla yapılmakta. öncelikle kullanacağınız kamış ve makine konusunda iyi bir bilgi almalısınız. fiyatı uygun diye aldığınız ürünler sizi yarı yolda bırakabilir. keyifli paylaşımlar.