Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Herkese rastgele

piroglu52

Üye
Adı
Bülent YAZKAN
Arkadaşlar merhabalar, aranıza yeni katıldım ama bu sevdaya yeni kapılmadım, bilemiyorum kaç yıldır içinde olduğumu, ben özellikle kıyıdan istavrit avlıyordum, levrek avına daha yeni başlayacağım,yani bu konuda çok acemiyim, balığa eşimle giderim,O benden daha iyidir,sanırım bir levrek tutarsa bana sabah uykusu haram olacak.
Sitenizi de aranızdaki samimiyetten etkilenerek tercih ettim.
Gelelim bana; öğretmenim,evli, iki hayırlı evlat sahibiyim, oğlumla Sertifikalı Organik Arıcılık yapıyorum polen ve bal üretiyoruz, uçar avına bayılırım,boş zamanlarım ya avda ya da balıkta geçer.
Bildiğim her konuda elimden geleni yaparım,arkadaşlar hiç çekinmeden merak ettiklerini sorabilirler.
Herkese iyi forumlar.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Bülent abi hoşgeldin, Keyifli paylaşımlar dilerim.

Bu arada bizim fatih abi (fatih koç) baldan iyi anlar. Ava gitmeden önce kaşık kaşık götürüyor :)

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Bülent Bey hoşgeldiniz , Perşembe çok güzel bir yer bugüzel doğada avlanmakda ayrı bir zevk.. :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoşgeldiniz

Fatih Koç

Daimi Üye
Hoşgeldiniz..
Keyifli paylaşımlar dilerim..

Bu arada bizim fatih abi (fatih koç) baldan iyi anlar. Ava gitmeden önce kaşık kaşık götürüyor :)
Oktay sen varya sennn :)) Alemsin yaa..
Kardeş ben balı yemesinden iyi anlarım ama Hızır asıl kompetanıdır adamın birsürü kovanı var..

piroglu52

Üye
Adı
Bülent YAZKAN

Oktay bey tabiiki bal çok önemli bir besindir,ancak piyasada bal diye satılanlardan bazılarını tüketenler içinde neleri de yediklerini bilseler (çeşitli antibiyotikler, glikoz,naftalin...) belki hiç yememeye tövbe bile edebilirler, konu çok derin,muhakkak tanıdıklarınızdan alın, iyi forumlar