Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hesapta olmayan lrf

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Yeni bir spin takımı kurup kafamda belli bir süreye kadar konuyla ilgili alışveriş olayını kapatmama rağmen çarşamba günü bir arkadaşımın hediyeleriyle hiç hesapta yokken bir lrf setine sahip oldum. Arkadaşım sağolsun Balza Japana 2.10 cm 1-7 gr kamış, çeşitli jig headler ve 1 er paket isome ve berkley almış. Bu malzemelerin böylece yatmasına gönlüm razı olmadığından bugün şirket dışındaki işimi fırsat bilip soluğu Hedef Balıkta aldım. Forumdan methini çok duyduğum Hamdi abiyle tanıştıktan sonra onunda tavsiyeleriyle 1 adet Okuma dead ringer 10 makine , Shimano Exage 0.18 mono misina, major craft baby jigler ve kendo mebaru sahtelerle takımı tamamlamış oldum. Kendisine yardımlarından ötürü teşekkür ederim. Herkese bol balıklı güzel avlar dilerim.

Habip07

Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
hayırlı olsun hocam bol trofeler :)

scorpion26

Daimi Üye
Hayırlı olsun. Dead ringer bende de var. Boyuna ve fiyatına göre güzel iş çıkarıyor.

Hasan genc

Daimi Üye
Adı
Hasan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı olsun bol avlar .Rastgele :)

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. İlk defa deneyeceğim bir stil, umarım güzel avlara imza atarım.

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Hayırlı olsun, avları bol olsun..