Berkley ürünleri evet çok iyi çok avcı ama isparilere meze olmakta daha çok başarılılar, geçenlerde İzmir de 3 saat te neredeyse 2 paket berkley sandworm hiç oldu Allahtan çantada Fujin baby worm ler vardı da günü kurtardım
🙂 lastik gibi çek çek kopmuyor. 1 dal baby worm ile
🙂 saatlerce avlanırsınız ve avcılıkları da çok iyi ayrıca.
Çantanızda bulunması gereken bir diğer silikon ise Marukyu Power İsome modelleri, bunların L boy olanları çok verimli 11cm olması lazım boyları isterseniz ortadan ikiye kesip kullanabilirsiniz veya tam boy olarak hırsız iğne li de kullanabilirsiniz. Ben geçenlerde Hedef Balık @Hamdi bey den bunların 5cm olanlarından aldım gayet başarılı görünüyor. Özellikle Pembe çok avcı ama bu silikonlarla verim alınamayan meralarda var.
Çantanızda bulundurmanız gereken bir diğer malzeme ise Stoperli hırsız iğne, İspari, Karagöz gibi arkadan tırtıklayan balıklarda çok yüksek oranda avcılığınızı arttırırsınız, benim vazgeçilmezlerim arasındadır hırsız iğneler.
Bahsettiklerim ile ilgili bir kaç fotoğraf paylaşmak istiyorum:
Berkley lerin soğuk mezeye dönüşmüş hali
🙂
98566 dosyayı görüntüle 98567 dosyayı görüntüle
Hırsız iğne ile yakalanmış balıklar, fotoğrafın biri zaten hırsız iğne balığın ağzında iken çekildi ve silikon yukarıda bahsettiğim Fujin Baby Worm Turuncu rengi.
98568 dosyayı görüntüle 98569 dosyayı görüntüle 98570 dosyayı görüntüle 98571 dosyayı görüntüle 98572 dosyayı görüntüle
Silikonun büyüklüğüne göre 7-8 numaralarını kullanabilirsiniz, 6 numara bir tık büyük gelebiliyor. Eğer bağlamayı biliyorsanız kendiniz yapın çünkü fotoğrafını paylaştığım hırsız iğnenin ipleri ile ilgili kopma problemleri yaşıyorum, zamanında almıştım çokça ama bittiği zaman bu markadan tekrar almam.
98573 dosyayı görüntüle
Veee benim için Lrf setimin en vazgeçilmez parçası olan ve stoğumda 10 adet tuttuğum en sevdiğim ve en verim aldığım sahtelerimden biri
🙂
Duo TotoShad 48S CCC0312 Gold Shrimp
98574 dosyayı görüntüle