Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hezimet[emoji853]

Ebayseckin

Yeni Üye
Balıkçılık bir süreç hergün yeni birşey öğreniyorum aydınlatıcı bilgiler için tşk ederim. Kamışı aldığım yer ile görüştüm kamışların garantisi olmaz diyor doğru mu acaba bu durum. Özellikle okuma kamış aldım ki forumlarda arıza durumunda en çok yardımcı olunan marka deniliyordu. Anlaşılan her ürün için geçerli değil bu durum sadece makineler için mi geçerli?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir zamanlar üst parçam kırılmıştı... Telefonla arayı yenisini istemiştim... Ben kargoda ödeme bekliyordum ama sadece kargo ücretini ödemiştim.. Kamışın parasını almamışlardır... Şaşırmıştım... Belki bu durumu çok suistimal eden olduysa bu hizmetten vazgeçmiş olabilirler...

Ebayseckin

Yeni Üye
Yemli de güzel ama hatay/samandag da avlanıyorum. Yem olunca arı ve sinekten başımı alamıyorum. Arılar yem kokusundan dolayı saldırıyor

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Balıkçılık bir süreç hergün yeni birşey öğreniyorum aydınlatıcı bilgiler için tşk ederim. Kamışı aldığım yer ile görüştüm kamışların garantisi olmaz diyor doğru mu acaba bu durum. Özellikle okuma kamış aldım ki forumlarda arıza durumunda en çok yardımcı olunan marka deniliyordu. Anlaşılan her ürün için geçerli değil bu durum sadece makineler için mi geçerli?

Kamışın garantisi yok evet. Makinelerde garanti var