Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

hırsızlı iğne çinekop için çift katta düğüm oturmuyor iğneye

joeknox

Üye
Adı
gökhan
başlıkta dediğim gibi çift katlı düğümde hırsız iğnede düğüm oynak oluyor oturmuyor neden olabilir? oskar invisline 0.22mm misina mustad 5 no iğne siyah kullanıyorum takım ıcın

B

budun

Misafir
zannedersem bağlama şeklinden kaynaklanabilir.ama hırsızda düğümün iğneden çıkma durumu olmuyorsa oynaması daha avantajlı. en azından yemin şeklini bozmaz.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sararken sorun oluyor ya üst üst sarıyorsun ,yada iğneye misinayı sarıyosun bu kezde çekip son an parmağını bırakırken erken bırakıyosun böyle oluncada güğüm gevşek oluyor nedersin

frenist

Daimi Üye
Adı
Cihan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Misine sert olabilir, düğüm tutmuyordur. Ben 30 luk misine ile çift kat yapıyorum, taş gibi oluyor :D

joeknox

Üye
Adı
gökhan
sararken sorun oluyor ya üst üst sarıyorsun ,yada iğneye misinayı sarıyosun bu kezde çekip son an parmağını bırakırken erken bırakıyosun böyle oluncada güğüm gevşek oluyor nedersin[/QUOTE

yok üst üste yada iğneye değil onu duzgun sarıyorum:) gevşeklik var misinada erken bırakıyosun derken tam nerede bırakmalıyım onuda soyleyebılırmısınız normal dugum olana kadar çekip oyle bırakıyorum.

joeknox

Üye
Adı
gökhan
Misine sert olabilir, düğüm tutmuyordur. Ben 30 luk misine ile çift kat yapıyorum, taş gibi oluyor :D
sert değil misina diğer bütün bağlamalarıda aynı misina markasıyla yapıyorum çok memnunum ama çift katta sıkıntı var çözemedim :)

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
şimdi sol elle iğneyi tutup sağ elle sarıyorum ya ,5/6 sarım yaptım sonra misinanın fazlasını çekiyorum zaten sona gelince kendini otomatik olarak sıkıyo o anı anladığın an sol eldeki iğneyi tutan parmakları yavaş yavaş bırakıyosun bu esnada fazlayı çekmeye devam sitede olması lasım polamar düğümüydü yanılmıyosam site içine bak iğne bağlama kısmına anlarsın beni daha iyi

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
konuyu buldum hırsızlı iğne bağlama videolu bende bu şekilde yapıyorum /// ha aklıma geldi çift misina kalınlık yapım diyosan iki misinayı kat yapıp sarmaya başladığında biri kısa biri uzun kalıyor çekincede biri diğerinden çok azda olsa kısa kalıyor buda düğümde bi boşluk yapıyor bumudur çözdükmü

ozan1977

Aktif Üye
Adı
ozan sağlam
misinayı örneğin 5 tur değilde 10 tur çevir daha sıkı olacaktır.bende yaşadım bunu..iğnenin üzerindeki parlak yüzey misinayı baya bir kaydırıyor..yada misinanın düğüm oluşturacağı bölgeyi çakmakla yakıp boyasını kaldırdığın zaman daha iyi oturur..kolay gelsin.

mehmethabil1905

Aktif Üye
Adı
mehmet habil
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sararken yukardan aşağıya doğru in 6 tur sar ama sıkana kadar bırakma yine problem olursa kesmeyen ipler var metre hesabı al ondan bagta