Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Honda 20 hp uzun şaft sıfır.

nbuyuk

Aktif Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımın ricası üzerine bu yıl aldığı fakat kullanmadığı motorunu satışa koyuyorum.Motor sıfır suya inmemiş hatta kutusundan çıkarmak nasip olmamıştır.İhtiyacı olduğundan satışa çıkarmıştır.Fiyat olarak 7500TL istiyor.Kendisi motoru faturasındada göreceğiniz üzere 9000TL ye almıştır.Bence ihtiyacı olana sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum.Fotoğraf koymuyorum.İstediğiniz siteden fiyatına bakıp mukayese edebilirsiniz.Herkese rasgele.(motor uzun şaft ve iplidir)

ulas07

Üye
Hayalimdeki motor ama bunu almak için önce ADB gerekiyor, alan satan hayrını görsün.

nbuyuk

Aktif Üye
İnşallah en kısa zamanda sahip olursun.Rasgele...

maber

Yeni Üye
Adı
aytekin
alan satan hayrını görsün.gerçekten güzel makina.

nbuyuk

Aktif Üye
7000 TL günceldir.Sıfır kutusunda.

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Arkadaşlar bir arkadaşımın ricası üzerine bu yıl aldığı fakat kullanmadığı motorunu satışa koyuyorum.Motor sıfır suya inmemiş hatta kutusundan çıkarmak nasip olmamıştır.İhtiyacı olduğundan satışa çıkarmıştır.Fiyat olarak 7500TL istiyor.Kendisi motoru faturasındada göreceğiniz üzere 9000TL ye almıştır.Bence ihtiyacı olana sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum.Fotoğraf koymuyorum.İstediğiniz siteden fiyatına bakıp mukayese edebilirsiniz.Herkese rasgele.(motor uzun şaft ve iplidir)
Merhaba motor marşımı benzin deposu varmı?
Can merhaba,

Konuya istemeden dahil oldum ama ben de araştırma içindeyim, onun için yazmak istedim :)

Çalışma sistemini "ipli" olarak belirtmiş ve benzin deposu standat olarak veriliyor ;)

Buradan da Anadolu Motor - 20 HP bakabilirsin ;)

Ayrıca; fiyat listesindeki fiyata göre gayet uygun rakam isteniyor ;)

Aldirmaz

Aktif Üye
Adı
Can Aldırmaz
Merhaba Süleyman açıklama için teşekkürler.
Bende aynı motorun 2005 modeli var hem ipi hemde marşı var demekki opsiyon farkıymış bu sebepten sormuştum.

nbuyuk

Aktif Üye
Evet motorun benzin deposu var fakat marş yok.Fiyat ise gerçekten çok uygun.5 yıl garantilidir.