Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İğdeler Çiçek Açtı...Çipura Av Vermeye Başladı...

darklark35

Yeni Üye
Adı
Halit Burak SUCU
nice böyle güzel avlara inşallah...

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Her türlüsü yakışıyor sana Mehmet, İğde zamanını Küçükkuyulu bir abimde bahsetmişti :) Nice bereketli avlara Rastgele kardeşim....

Gökhan'ım çok teşekkürler ;
İğdeler çiçek açınca,kıyı şeridinde deniz suyu ısınmaya başlıyor,bunu da eskiler iğde çiçeklerinden biliyorlar.Tecrübeyle sabit yani :)
İnşallah daha güzellerini beraber yakalamak dileğiyle,Selamlar...

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Mehmet kardeşim biliyorsundur yine de hatırlatayım, Yengeç ve madya kullanacaksın.

Teşekkür ederim katılım için ;
Her yöreye ve avlağa göre değişen yem çeşitleri vardır...Benim gittiğim avlaklarda yengeç iş yapmaz o genellikle çiftlik kenarlarında kaçak çipurası avlamaya gidenler tarafından kullanılır.Orjinal çipura da varken havuz balığına kolay kolay gitmem.Madya yemediği zamanlar da kalamar,sübye ve midye iş yapar...Zamanına göre yem kullanırız...Rastgele...

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Sezonu açmana sevindim mehmet abi, keyifli bir av olmuş, devamıda gelir inşallah. Tebrik ederim.:)

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Sezonu açmana sevindim mehmet abi, keyifli bir av olmuş, devamıda gelir inşallah. Tebrik ederim.:)
tebrikler her daim rast gelsin
Sevgili Arkadaşlar ;
Hepinize mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim...İnşallah önümüzde ki günlerde herkes dilediği avı gerçekleştirme fırsatı bulur...Daha güzelleri oltanıza denk gelmesi dileklerimle...Selamlar...