Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İğnelerin küflenmesi

MADMAN

Aktif Üye
Adı
kemal
öncelikle merhaba ben avdan döndükten sonra sıcak suda biraz bekletim sonra oda ısısında kurutuyorum sonra çantama kaldırıyorum 1 yıldır kullandığım çapariler var hal ilk günkü gibi

katipoglu

Aktif Üye
Adı
Umut Katipoğlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aslında burada 2 önemli nokta var. 2.sayfaya kadar kimse yazmamış sandım.

Tatlı su yada Tuzlu su olsun farketmez, avdan döndükten hemen sonra yada avlak yerinde toparlanırken. Temiz musluk suyu yada damacana suyun içerisinde takımları yıkayacaksınız.

Yıkanan takımlar çok iyi kurulanacak ve kaldırıldıkları yerde Pudra, Prinç, Kedi Kumu gibi nem emici materyaller olacak. Bu materyalleri de mevcut depolama alanından çıkarıp sahile uazk esintili ve güneşli ortamlarda kurutmak gerekli.

Bu sayede Siyah/Beyaz iğne-fırdöndü-klipsler ve misinalar sağlam şekilde kalacaklardır.

TurgutCAN54

Yeni Üye
Adı
turgut can
Bende silica, kedi kumu, pirinç yerine ki bunlarda çok iyi girişimlerdir, bu işlemlerden sonra yıkadın , kuruttun, pudraladın sonrası sakladıktan (bunun için peçete kullanıyorum) sonraki tekrar av zamanı gelince ponza taşı yani bildiğimiz topuk taşı kancalarımızı tekrar yenilemek ve sivriltmek için mükemmel bir materyal ve ucuz, dip not olsun kullandım netice aldım. Rastgele...

sabriyazici

Daimi Üye
Adı
sabri yazici
uğraşmayın bence atın yenisini açın her avda

Mutlaka ama mutlaka tetanoz yada tatanoz ne ise işte aşısını olun 2 sene rahat edin selamlar rast gelsin