Orhan Küçükbiçmen
Daimi Üye
- Adı
- Orhan Küçükbiçmen
Sivrice 23 Ağustos 2011

Sabah erkenden Conta kaptanın sıcak çayını yudumladıktan sonra, yemlerimizi aldık, hemen limana, teknemizi çalıştırdık, bugün hedefizde Mercan avı var,başka bir ava bakmayacağız, zaten elimizde çeşitli yemlerimiz var, Sülünez, karides, sardalya ve kalamar.
Conta kaptan hemen yemleri hazırlamaya başladı bile, bende tam gaz hedefimize bir an önce ulaşmak için verdim gazı,

, dün güzel mercanlar aldım, dünkü avımda yalnı,tek başımaydım, bugün de aynı taşa gidiyoruz, bu mercan taşı çok yeni keşfettiğim çok güzel bir taş, gerçi balık her gün aynı taşta olmayabilir ama, o güzel taş beni kendine çekiyor, bu sefer demir atmayı planlıyoruz, demirimizi yeni taşımızın biraz üst tarafına biraktık burası tam 127metre, biraz zorlanıyoruz ama gelen balıklar bize öyle bir moral veriyorki yorulduğumuzu bile hissetmiyoruz, bakın işte yorgunluğumuzu alan mercanlar, bu arada da bir sürpriz yaşadık, Conta kaptanın oltasına takılan ıstakoz benzeri , böcek, çok şaşırdık, işte Deniz ana gene yaptı yapacağını ve Conta kaptana bizlere gene güzel bir jediye verdi.

Bugün gene Conta kaptan ile beraber çok güzel bir mercan avı gerçekleştirdik, sizlere de nasip olsun.
Sivrice'den selamlar, sevgiler, hoşçakalın.

Sabah erkenden Conta kaptanın sıcak çayını yudumladıktan sonra, yemlerimizi aldık, hemen limana, teknemizi çalıştırdık, bugün hedefizde Mercan avı var,başka bir ava bakmayacağız, zaten elimizde çeşitli yemlerimiz var, Sülünez, karides, sardalya ve kalamar.
Conta kaptan hemen yemleri hazırlamaya başladı bile, bende tam gaz hedefimize bir an önce ulaşmak için verdim gazı,
Bugün gene Conta kaptan ile beraber çok güzel bir mercan avı gerçekleştirdik, sizlere de nasip olsun.
Sivrice'den selamlar, sevgiler, hoşçakalın.