Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki Kafadar ihtiyarın balık avları, bakın bugün neler avladık.:) 23 Ağustos 2011

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Sivrice 23 Ağustos 2011

Sabah erkenden Conta kaptanın sıcak çayını yudumladıktan sonra, yemlerimizi aldık, hemen limana, teknemizi çalıştırdık, bugün hedefizde Mercan avı var,başka bir ava bakmayacağız, zaten elimizde çeşitli yemlerimiz var, Sülünez, karides, sardalya ve kalamar.
Conta kaptan hemen yemleri hazırlamaya başladı bile, bende tam gaz hedefimize bir an önce ulaşmak için verdim gazı,:):):), dün güzel mercanlar aldım, dünkü avımda yalnı,tek başımaydım, bugün de aynı taşa gidiyoruz, bu mercan taşı çok yeni keşfettiğim çok güzel bir taş, gerçi balık her gün aynı taşta olmayabilir ama, o güzel taş beni kendine çekiyor, bu sefer demir atmayı planlıyoruz, demirimizi yeni taşımızın biraz üst tarafına biraktık burası tam 127metre, biraz zorlanıyoruz ama gelen balıklar bize öyle bir moral veriyorki yorulduğumuzu bile hissetmiyoruz, bakın işte yorgunluğumuzu alan mercanlar, bu arada da bir sürpriz yaşadık, Conta kaptanın oltasına takılan ıstakoz benzeri , böcek, çok şaşırdık, işte Deniz ana gene yaptı yapacağını ve Conta kaptana bizlere gene güzel bir jediye verdi.:):):)
Bugün gene Conta kaptan ile beraber çok güzel bir mercan avı gerçekleştirdik, sizlere de nasip olsun.
Sivrice'den selamlar, sevgiler, hoşçakalın.:):):)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Orhan Abi
Güzel bir av olmuş.
Conta Kaptan da bu aralar extra şanslı. :D
Her zaman rastgelsin

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tereyağı sosuyla mangalda ne de güzel olur böcek ah ah :D Tebrikler Orhan Ustam yine çok güzel bir av herdaim ağzınızın tadı yerinde keyifli avlar nasip olsun. Rastgele:)

Zaptinamumkun

Aktif Üye
Adı
ozan argun
Yakaladığınız balıkları gördükçe çeşmenin ruzgarli havasını görüp denize acilamadigim için yangın var diye bağırmak istiyorum afiyet bal seker olsun..

dr.zeki

Aktif Üye
Adı
zeky
tebrikler... denizin derinliklerinden gelen en güzel pembeler bunlar olsa gerek. aman bir dahaki sefere yanınıza böcek ilacı almayı unutmayın :)

barbarosk

Yeni Üye
Adı
barbaros kaya
Vay vay vay şu güzelliğe bak.Elleriniz dert görmesin ustalar.
Yeni taş bayağı bereketli gibi görünüyor.Darısı diğer avlara ve hatta darısı başımıza.
Hürmetler...saygılar...sevgiler...
Rastgele...

cemsy

Yeni Üye
Adı
cem suzer
muhteşem ikili yine sahnede orhan baba mercanlar yine mükemmel ama conta baba da yine yapacağını yapmış90artı3teçok güzel bir ıstakoz mükemmel bir av daha izlemiş olduk büyük ustalar neşeniz ve oltanız hep böyle dolu olsun teşekkürler

ygt

Yeni Üye
Adı
yiğit ergüven
Yakaladığınız balıkları gördükçe çeşmenin ruzgarli havasını görüp denize acilamadigim için yangın var diye bağırmak istiyorum afiyet bal seker olsun..

bende o feryada katılmak istiyorum 3 hafta sonu geçti...

tebrikler çok güzel bir av...

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
İki kafadar ihtiyar gençlere taş çıkartırsınız maşallah :) Tebrikler ve selamlar.

arno_16

Aktif Üye
Adı
hasany
tebrikler abiler maşallahları var afiyet olsun..