Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

iki kamış arasında kaldım (resimli)

mustafaonur

Aktif Üye
Adı
mustafa onur ürkmez
tüm arkadaşlarıma,abilerime ve ustalarıma merhaba

Epeydir hafif ve kullanışlı bir kamış arayışındaydım.geçen giridğim av bayisinde onları görene kadar.aradığım incelikte ve hafiflikte kamışları bulmuştum fakat 2 seçenek vardı önümde;
captain 1525 cast strong 80-180g atarlı 3.60m uzunlukta 4 parçalı surf
Olta Kamlar| SURF (ATMA) OLTA KAMILARI| CAPTAN SURF OLTA KAMILARI| 1525 | 1525 CAPTAN CAST STRONG OLTA KAMII 360 CM

ve gene captain 1500 camelon 3.00m sünger saplı
Olta Kamlar| SURF (ATMA) OLTA KAMILARI| CAPTAN SURF OLTA KAMILARI| 1500 | 1500 CAPTAN CAMELON OLTA KAMII 300 CM

yapacağım av türü: levrek ve zargana için şamandıralı at çek,yemli beklemeli av.
şamandıralı at çek için 360 cast strong kafama yatıyor ama sünger saplılara sıcak bakıyorum nedense(ama işlevsellik önemli olduğundan gözardı edebilirim.)yemli av için ve atar değerinden dolayıda camelon ön plana çıkıyor.sizce hangisini alayım?
yada 350 camelon mu sipariş vereyim?oda 6 parçaymış :(

kullananlardan yada fikri olanlardan tavsiye bekliyorum

şimdiden çok teşekkürler.

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Sevgili Mustafa captain 1525 cast strong 3.60m ben kendim kullanıyorum, Kullanımı çok keyifli bir kamış, eğer varsa 3,90 veya 4,20 olanını almanı tavsiye ederim. (fakat hafif değil, zaten boyutuda atçek için uygun değildir.) Ben çok araştırmadan aldığım için boyutları hakkında bilgim yok. Ama iyikide almışım,

Diğer seçeneğe gelince, sonuçta kıyıdan atacağın için 3m uzunluk bana göre yeterli değil, fakat kullanım açısından nasıldır bilen arkadaşlar yardımcı olabilir, Şimdiden hayırlısı olsun....

mustafaonur

Aktif Üye
Adı
mustafa onur ürkmez
oktay bey yorumunuz için teşekkürler hafif değil demişsiniz,yemlide kullandığım eski kamışımı görmeniz gerek :) her iki kamışta eski kamışıma oranla nerdeyse 3/1 hafif.
ama ben hala kararsız.

adnan

Aktif Üye
Adı
adnan koray
cast strong 4,20 yi boğazda bile kullanıyorlar tavsiye ederim çok hafif bir kamış

yonetmen37

Yeni Üye
Yanılmıyor isem 1525 cast strong makinanın sapında sanki bir karış kadar süngerimsi bölüm var. Aynı kamıştan ben de almayı düşünüyorum.

melih_boyaci

Aktif Üye
Adı
MELİH BOYACI
bir önceki kamışım cast strongtu ve çok memnundum.sağlam ve hafif.kesinlikle alınabilir tavsiye ederim
Not:4.50 kullandım

Mustafkp

Üye
Adı
Mustafa kp
Kan Grubu
A Rh Pozitif
bir önceki kamışım cast strongtu ve çok memnundum.sağlam ve hafif.kesinlikle alınabilir tavsiye ederim
Not:4.50 kullandım
İyi günler. Bende cast strong kamis almayi dusunuyorum. Konu baya eski ama anca sizin yorumlarinizi gördüm:) bu kamış nasıldır. Sahilde yemli avlaniyorum. 150 gr kursun erimi nasıldır. En fazla kac gr agirlik kullandiniz