Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İki paşa birden

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba sevgili dostlar,
Önceki avın üzerinden tam 1 hafta geçmişti. Hafta sonu münasebetiyle yazlık sarosa gelmiştim. Hava beklediğim gibi sert ve kapalıydı. Cuma akşamından takımı kontrol, cumartesi sabah 4 de kalkış ve mera yolu. Bu sefer meraya erken inmiştim bir süre arabada bekledim bi başıma. Bi sigara yaktım sonra karanlık denize bakıp bakalım bugün neler olacak düşüncesi almıştı beni. Gün ağarmaya başlayınca yürüyüşle birlikte avda başlamıştı benim için. Geçen haftaki levreği aldığım aynı noktada atışlarımı sıklaştırdım. Sahte bana çok yakındı be bir anda 4-5 metre mesafede çok hızlı bir şekilde yandan atak oldu sahte ağzında. Çok kayalık biryer olduğu için taşın arkasındaydı o debelendikçe ben nasıl kayanın üzerinden bunu atlatabilirim diye düşünürken yüksek bir dalga imdadıma koştu. O mücadele esnasında owner çarpma (no4) kullanılamaz hale geldi. Yenisini takıp yürümeye devam. Son burna geldiğimde bu sefer epey açıkta bastı oltaya ama bu sefer çok keyifliydi. Uzaktan yavaş yavaş yora yora balığı kayalara çektim. 6 da başlayan av 11 de son buldu. 3 ispendek bir melanur salındı. Kalan iki paşa kollarımda kalın sağlıcakla. Peşinde koşanlara rastgelsin.

Ekli dosyalar

Çağlar özgül

Aktif Üye
Adı
Çağlar özgül
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba sevgili dostlar,
Önceki avın üzerinden tam 1 hafta geçmişti. Hafta sonu münasebetiyle yazlık sarosa gelmiştim. Hava beklediğim gibi sert ve kapalıydı. Cuma akşamından takımı kontrol, cumartesi sabah 4 de kalkış ve mera yolu. Bu sefer meraya erken inmiştim bir süre arabada bekledim bi başıma. Bi sigara yaktım sonra karanlık denize bakıp bakalım bugün neler olacak düşüncesi almıştı beni. Gün ağarmaya başlayınca yürüyüşle birlikte avda başlamıştı benim için. Geçen haftaki levreği aldığım aynı noktada atışlarımı sıklaştırdım. Sahte bana çok yakındı be bir anda 4-5 metre mesafede çok hızlı bir şekilde yandan atak oldu sahte ağzında. Çok kayalık biryer olduğu için taşın arkasındaydı o debelendikçe ben nasıl kayanın üzerinden bunu atlatabilirim diye düşünürken yüksek bir dalga imdadıma koştu. O mücadele esnasında owner çarpma (no4) kullanılamaz hale geldi. Yenisini takıp yürümeye devam. Son burna geldiğimde bu sefer epey açıkta bastı oltaya ama bu sefer çok keyifliydi. Uzaktan yavaş yavaş yora yora balığı kayalara çektim. 6 da başlayan av 11 de son buldu. 3 ispendek bir melanur salındı. Kalan iki paşa kollarımda kalın sağlıcakla. Peşinde koşanlara rastgelsin.
Tebrikler harika av olmuş

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler, emeğinizin karşılığını almışsınız.

OmerAydın

Daimi Üye
Adı
Ömer Aydın
Tebrikler afiyet bal şeker olsun 😊

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Yavuz.
Çok güzel iki levrek.
Anlaşılan levrekler bollaşmaya ya da kıyılara yaklaşmaya başlamış.
Her zaman rast gelsin

jaas

Aktif Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Yavuz.
Çok güzel iki levrek.
Anlaşılan levrekler bollaşmaya ya da kıyılara yaklaşmaya başlamış.
Her zaman rast gelsin
Çok teşekkürler Şeref abi. Çok yüksek havada anca oldu. Zıpkıncıların çıkamayacağı kadar yüksek havaları denk getiriyorum. Sağolsunlar gece gündüz dalıp bişey bırakmıyorlar bizim buralarda. Normal şartlarda hayvan kıyılayacak ama ürküyor.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kim demiş Allahın sopası yok diye ???
Sen misin " Ben Daha Doyamadım Akif abi" diyen ?
Sen misin "Baklacı ve ispendekten öteye geçemedim." diyen?
Al sana paşa ... Hem de, çifter, çifter.
Yavuz ya tövbe et imana gel. Ya da öyle bir paşa yollarım ki sana , kıyılatana kadar iflahın kesilir , imanın gevrer......
Benden söylemesi.. Abim deme di deme..... Tersim pistir , 4-5 kilodan aşşası kurtarmaz ona göre.