Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk İstavrit Çaparimi Bağladım

B

BS Okuru

Misafir
başta sıkıcı gelir ama sonra bağımlılık yapar bu iş elinize sağlık, bu arada köstek misinası olarak çile tercih edin 5km olarak satılanları var, 5 e veya 6 ya bölüyorsunuz totalde 20-30 bin köstek bağlarsınız fiyatlıda 30 - 40 tl civarında her şeyi geçtim mevcut markalara göre bağlaması çok daha kolay, gam yapmıyor ve 0.10 mm olanını elim zor koparıyorum

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
başta sıkıcı gelir ama sonra bağımlılık yapar bu iş elinize sağlık, bu arada köstek misinası olarak çile tercih edin 5km olarak satılanları var, 5 e veya 6 ya bölüyorsunuz totalde 20-30 bin köstek bağlarsınız fiyatlıda 30 - 40 tl civarında her şeyi geçtim mevcut markalara göre bağlaması çok daha kolay, gam yapmıyor ve 0.10 mm olanını elim zor koparıyorum
Teşekkür ederim Recep Bey. Tavsiye edebileceğimiz misina markası var mı? Ayrıca bol çapari malzeme çeşitlerini nereden temin edebilir? Geçen sene spottan aldığım malzemeleri kullanıyorum şuanda. Kırtasiyelerden floş bulamadım. :( Tuhafiyelerden hangi isimle sormam gerek? Floş deyince tuhaf tuhaf bakıyorlar.

B

BS Okuru

Misafir
köstek misinasının markasını yazamam çünkü Japonca-Çince artık neyse :) ama resmini çektim bulamazsanız temini konusunda da yardımcı olurum. çapari malzemesini de gebzede ki balıkçımdan alıyorum envai çeşit var. tuhafiyeden de malzemesi organze ve parlak olan her çeşit ipi alıp deneyebilirsiniz tercihen koyu yeşil. ipin illa makarada olması gerekmiyor örülmüş malzemeleri sökerekte çapari yapabiliyoruz örneğin ayakkabı bağcığı gibi.
0.10 köstek misinası:
IMG_20170517_211956.jpg IMG_20170517_212012.jpg

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
20170518_012634.jpg
Dün 1'er adet yaptığım denemeler. Ustalar malzemeyi az koy diyor ama insan kendisinin kullanacağı şeyden malzemeyi kısamıyor. Çiğ köfte yapımı gibi.. :D :D