evrenersin
Aktif Üye
- Adı
- evren
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Yine bir nöbet ertesi evde dinlendikten sonra tek başıma düştüm yollara . Marmara’ da olan 3 4 günlük lodosta çalıştığım için; patlak havada ava gidememenin verdiği burukluk ve levrek sevdasıyla İstanbul’un güzel trafiğini çekerek saat 17.00 gibi vardım meraya . Heryer lodostan sonra darmadağın olmuştu,yosunlar sahilde tepecikler oluşturmuş , yengeçler ve kurtlar sahilde cirit atıyorlardı . Bu canlı hareketliliği biraz olsun umut vermişti bana . Hava kararana kadar biraz su üstü wtd aksiyonu çalışıyım, pratik yapıyım diyerek 2 3 naturel renk su üstü sahtesi denedikten sonra değişik bir renk deniyim bu sefer diyerek Lucky Craft Sammy Turuncu sahtemi taktım . Bu sahteyi ilk aldığımda okadar hoşuma gitmiştiki oyuncağım gibiydi atmaya kıyamamıştım hiç;sallayınca çıkardığı ses o kadar hoşuma gidiyorduki bir ara anahtarlığım mı yapsam diye bile düşünmüştüm.Neyse bir yandan wtd aksiyonunu becermeye çalışırken bir yandan sahteye dalmaya çalışan martılara kıştlıyordum. Havada martılara bakarken birden bir kalama sesi aldı gitti. Heyecanla balığı dışarı almaya çalışmıştım . Ama bişey eksikti balığın su üstü sahtesine atlama anını görememiştim . İlk büyük balığı tutmanın heyecanıyla nasıl kıyıladım nasıl çıkardım hiç hatırlamıyorum. Beynim durmuş resmen elime aldığımda levrek yakaladığımı fark ettim . Hemen babamı arayıp levrek yakaladım hazırla sofrayı dedim ve birkaç fotoğraf çekindim . Saat erken olduğu için bir saat daha atış yapıp evin yolunu tuttum.
Av Tarihi: 10 Kasım 2019(1881-1938)ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ SAYGIYLA HERGÜN BIKMADAN ANIYORUZ.
Kamış : Daiwa Legalis 10-35
Makina: Kastking Sharky III 2000
İp : Sufix Performance Pro 0.12mm
Lider: Stroft FC 2 0.25mm
Sahte: Lucky Craft Sammy 85 Turuncu
Av Tarihi: 10 Kasım 2019(1881-1938)ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ SAYGIYLA HERGÜN BIKMADAN ANIYORUZ.
Kamış : Daiwa Legalis 10-35
Makina: Kastking Sharky III 2000
İp : Sufix Performance Pro 0.12mm
Lider: Stroft FC 2 0.25mm
Sahte: Lucky Craft Sammy 85 Turuncu
Ekli dosyalar
-
41.7 KB Görüntüleme: 550
Son düzenleme: