cruel-24
Aktif Üye
Cümleten hayırlı Cuma lar forumu bayadan beri takip etmeme rağmen bu ilk konu açışım olucak.Adım Oğuz 33 yaşındayım 15 seneden beri balık avıyla uğraşıyorum..AVA GELİCEK OLURSAK Gece saat 01 gibi balığa gitmeye niyetlendim zaten bütün malzemeler arabadaydı 10 dakka sonra av yerine ulaştım başladım atçeke ama nafile hiç hareketlilik yok aradan 1 saat geçti sahtem kıyıya iyice yanaştığında balık atlıyı verdi küçük bir çinekoptu sırtından yakalanmıştı mecbur alıkoydum,balığı aldıktan sonra tekrar salladım spini bir çinekop daha geldi neyse balık başladı diye kendi kendime sevinirken 2 saat oltama bakan bile olmadı,dedim yer değiştireyim 100 mt öte gittim ordada başladım sallamaya ne gelen var ne giden dedim balık yok toparlanıyım o arada 3 üniversite öğrencisi beni seyİrediyodu abi ne atıyon nasıl atıyon biraz daha at bakalım demelerine dayanamayıp salladım gene oltamı başladık koyu bir sohbete hem oltayı sallıyorum hemde muhabbet ediyorum derken kütt diye olta sarsıldı ne olduğunu anlamadan balığı kovaya koymuşum nasıl çektim hatırlamıyorum bile,o arada öğrencilerin tekine verdik kamışı at diye dedi abi ben anlamam dedim çok basit salla yavaştan çek ben arabadan içecek bişeyler alayım dedim gittim 3 dakka sora geri döndüğümde çocuklar bağırıyo abi yakaladık yakaladık acemi şansı bu olsa gerek,derken 1 tane daha geldi paşa ,artık nevaleyi almış dönme vaktiydi dedim 1 kere daha atıyım oda ne atar atmaz bir balık bindi ama ne binmek oltaya tur bile attıramıyorum kalamayı açmak aklıma bile gelmedi o arada ne olduysa oldu balık sahteyi felan aldı götürdü savagerimdende oldum napalım sağlık olsun bu ilk raporum belki çok uzun belki anlatamadım siz benim kusuruma bakmayın bol balıklı avlar dilerim herkese...
kamış
kuma v system 2,70
makina okuma rtx
sahte savagerın çeşitli sahteleri
ip 0,13 kendo

kamış
makina okuma rtx
sahte savagerın çeşitli sahteleri
ip 0,13 kendo