s.onurocak
Üye
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
kıbrıstan selamlar
burada öğrenciyim yazdan beridir spin avı yapmaya çalısıyorum lakin pek başarabildiğim söylenemezdi
. sahtenin peşinden gelen balık oldu takılıp iğneden kurtulan 1 kere oldu ama yakalamak ilk defa bugüne kısmetmiş
. ne zamandır balığa çıkmak istiyodum ancak bu cuma vizeler bittiği için çıkamamıştım. bugun gidecem dedim telefonu kapattım kimse aramasın başka bi yere gitmek gerekmesin diye
. saat 14 gibi atladım arabaya vardım avlağa. 1 buçuk saat kadar at çek at çek yine bişey gelmicek dedim
. ara sıra sigara molası verdim sonra BAM asıldı misinaya bir heyecen bir panik balığı kalamasız getirdim yanıma korkuyorum iğneden kurtulacak diye
.neyse o panikle çıkardım balığı zaten sahtenin bütün iğneleri girmiş kaçabilme imkanı yokmuş
. bıraktım kayanın üstüne resim çektim babamı aradım ilk spin balığımı yakaladım akya yakaladım diye bir sevinçle
. sonra tekrar at çek yapım bu geldi bi daha gelir dedim neden olmasın. 4-veya 5. atışımdı BAAM o nasıl bir çekiş tasmayı vurdum çekiyorum suyun üstüne çıkıp şapırdıyor bir dalıyor belli zargana. Ayağımın ucuna geldi kaldırdım kamışla o da ne şap düştü denize sahteyle birlikte
. zargana agzı uzun dişleri testere gibi kesmiş ipi kaçan balığamı üzüleyim ayak üstü 85 lira gitti onamı üzüleyim
. Şoku atlattıktan sonra başka sahtemi yanımda getirmediğim aklıma geldi pılımı pırtımı toplayıp avlaktan ayrıldım.
Makina: Shimano Solstace 4000
Kamış: Cormoran Black Master 2,75 10-40 gr teleskobik
Misina: aliexpress ten alıdıgım çin malı ip misina fiyatına göre kaliteli
Sahte: Duo Tide Minnow Slim 200 neo pearl(beyaz)
Buda balığı yakaladıktan sonra o heyecanla babama gönderdiğim video
burada öğrenciyim yazdan beridir spin avı yapmaya çalısıyorum lakin pek başarabildiğim söylenemezdi
Makina: Shimano Solstace 4000
Kamış: Cormoran Black Master 2,75 10-40 gr teleskobik
Misina: aliexpress ten alıdıgım çin malı ip misina fiyatına göre kaliteli
Sahte: Duo Tide Minnow Slim 200 neo pearl(beyaz)
Buda balığı yakaladıktan sonra o heyecanla babama gönderdiğim video