Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk Spin Balığımı yakaladım

s.onurocak

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kıbrıstan selamlar

burada öğrenciyim yazdan beridir spin avı yapmaya çalısıyorum lakin pek başarabildiğim söylenemezdi :(. sahtenin peşinden gelen balık oldu takılıp iğneden kurtulan 1 kere oldu ama yakalamak ilk defa bugüne kısmetmiş :cool:. ne zamandır balığa çıkmak istiyodum ancak bu cuma vizeler bittiği için çıkamamıştım. bugun gidecem dedim telefonu kapattım kimse aramasın başka bi yere gitmek gerekmesin diye :islik:. saat 14 gibi atladım arabaya vardım avlağa. 1 buçuk saat kadar at çek at çek yine bişey gelmicek dedim :mad:. ara sıra sigara molası verdim sonra BAM asıldı misinaya bir heyecen bir panik balığı kalamasız getirdim yanıma korkuyorum iğneden kurtulacak diye :D.neyse o panikle çıkardım balığı zaten sahtenin bütün iğneleri girmiş kaçabilme imkanı yokmuş :kyfmyrn:. bıraktım kayanın üstüne resim çektim babamı aradım ilk spin balığımı yakaladım akya yakaladım diye bir sevinçle :komik:. sonra tekrar at çek yapım bu geldi bi daha gelir dedim neden olmasın. 4-veya 5. atışımdı BAAM o nasıl bir çekiş tasmayı vurdum çekiyorum suyun üstüne çıkıp şapırdıyor bir dalıyor belli zargana. Ayağımın ucuna geldi kaldırdım kamışla o da ne şap düştü denize sahteyle birlikte :hihi: . zargana agzı uzun dişleri testere gibi kesmiş ipi kaçan balığamı üzüleyim ayak üstü 85 lira gitti onamı üzüleyim :kötü: . Şoku atlattıktan sonra başka sahtemi yanımda getirmediğim aklıma geldi pılımı pırtımı toplayıp avlaktan ayrıldım.

Makina: Shimano Solstace 4000
Kamış: Cormoran Black Master 2,75 10-40 gr teleskobik
Misina: aliexpress ten alıdıgım çin malı ip misina fiyatına göre kaliteli
Sahte: Duo Tide Minnow Slim 200 neo pearl(beyaz)

12255647_10153685362635270_1120703748_o.jpg

Buda balığı yakaladıktan sonra o heyecanla babama gönderdiğim video :koptum:

maskot321s

Üye
Adı
Murat Demir
Abi anlatırken bile heycanı yaşamışsın tebrik ederim çok güzel bir av olmuş :)

tekseker

Aktif Üye
Adı
ahmet alptekin
Kıskançlık içeren bir mesaj atıyorum:hhhhhh::hhhhhh:. Balıktan ziyade anlatımlara hasta oluyorum yazıya göre kafamda kendim şekillendiriyorum güzel başlangıç olmuş inşallah devamı gelir.

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler,cdaha büyükleri rastgelsin inşallah

serdarcift

Yeni Üye
Adı
Serdar çift
Kan Grubu