Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk spin kamışım ve makinem

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
güzel takım yapmışsın sahtede sınır yok bütçen sınırlıysa fladen kaşık ve albastar toby kaşık al ben kış başında fladen kaşıkla ilk levreğimi yakaladım fiyat olarakta uygun

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hayırlı olsun :)

t4m3r

Üye
Adı
Tamer
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim. Yakin zamanda deniyecegim bir sahteyle. Tekrar yazicam gozlemlerimi

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Makine bu fiyata alinabilecek en iyilerden is yapar, kamis ise gayet iyi iki uc atis yaptim fiyati acisindan cok iyi. Ancak daha balik yakalayamadim. O yuzden bir sey diyemeyecem. Ileri de kamisi da iyi bir sey alacam.
yok kardeşim yanlış anlama ben kötülemek istemedim bende at çek işine gitmek istiyorumda. ondan sordum bütçem çok düşük :( araştırıp duruyorum ne çektim be :)

t4m3r

Üye
Adı
Tamer
yok kardeşim yanlış anlama ben kötülemek istemedim bende at çek işine gitmek istiyorumda. ondan sordum bütçem çok düşük :( araştırıp duruyorum ne çektim be :)
Yok yanlis anlamadim. Sadece benim de butce cok dusuktu kamisi o yuzden boyle aldim. Ancak bu fiyata bu urun cok iyi. Fladen kamislar fiyati 60-70 lira ancak cok saglamlar cikabiliyorsan o fiyata kacirma derim. Makine de dead ringer var okumanin 40 lik ve ya 30 luklar ortalama bir fiyata toplayabilirsin.

taner.a

Aktif Üye
240 gram ,spin kamış :(.aynı fiyata en azından 200 gr altı birşeyler çıkardı.makine 3000 iyidir

norsemen

Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kendo haryu 125 ; başlamak icin güzel bir secim olur. özellikle : 1-21 ve 3 güzel iş yapıyor..sawage nin silikon ları oldukca kaliteli..
bu işin sonu yok..birde mutlaka su üstü sahte takım kutusunda her daim olmalı..bir mera ya ilk giitiginizde en ucuz ve en degersiz sahtenizle suda keşif yapmalısınız..yosun-kaya yada diger bir ilişken varmı diye..bilhassa suda görülmeyen halatlar-aglar cok tehlikeli..mera temizse , silikon-az dalarlı-orta dalarlı hepsi denenebilir..rast gelsin...