Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Makine bu fiyata alinabilecek en iyilerden is yapar, kamis ise gayet iyi iki uc atis yaptim fiyati acisindan cok iyi. Ancak daha balik yakalayamadim. O yuzden bir sey diyemeyecem. Ileri de kamisi da iyi bir sey alacam.bu sistem i,ş yapar mı ??
yok kardeşim yanlış anlama ben kötülemek istemedim bende at çek işine gitmek istiyorumda. ondan sordum bütçem çok düşükMakine bu fiyata alinabilecek en iyilerden is yapar, kamis ise gayet iyi iki uc atis yaptim fiyati acisindan cok iyi. Ancak daha balik yakalayamadim. O yuzden bir sey diyemeyecem. Ileri de kamisi da iyi bir sey alacam.
Yok yanlis anlamadim. Sadece benim de butce cok dusuktu kamisi o yuzden boyle aldim. Ancak bu fiyata bu urun cok iyi. Fladen kamislar fiyati 60-70 lira ancak cok saglamlar cikabiliyorsan o fiyata kacirma derim. Makine de dead ringer var okumanin 40 lik ve ya 30 luklar ortalama bir fiyata toplayabilirsin.yok kardeşim yanlış anlama ben kötülemek istemedim bende at çek işine gitmek istiyorumda. ondan sordum bütçem çok düşükaraştırıp duruyorum ne çektim be
![]()