Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ilk spin setim

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun bende indirimi bekliyorum dükkanlar biraz havadan uçuyorlar ve 20 liralık olta veya makineyi 40-50 tl satmaya çalışanlar var. Birde pek fazla model bulamıyorsun. Senin makine güzel genel olarak başlangıç için tercih edilen bir makine. Kamışta ilerde olmadı daha iyisini alırsın nasolsa bir iki tane ile olmuyor.;)
evet dükkanlarda daha pahalı olduğunu düşünüyordum bende.fiyat almaya gittim aslında.ama internetteki fiyatlardan 15 - 20tl ucuz olduğunu görünce aldım hemen :D
bende öyle düşünüyorum kamış alırım ileride :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
allah bol balıklı kullanmayı nasip etsin en büyük balıklar senin olsun kovan balıkla dolsun hayırlı olsun

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı olsun ekipman.
Makine iyi seçim 1,5 yıldır kullanıyorum kesinlikle parasının hakkını veriyor. Başlangıç demeyelim orta sınıf diyelim biz o makineye. Kamış Okuma luremania 2,58/ 12-45gr olana bakın.

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
benımde aklımda okuma v system 270 10-40 atarlı kamış vardı fiyatı fazla geldi alamadım.şuanda daha fazla harcama yapamayacağım :( o yüzden değiştiremem.fiyatı yakın demişsiniz ama neredeyse 2 katı fiyatı. ben kamışı 90tl ye aldım okumanın fiyatı internette 180tl :S
240 lık okuma bazuka çantalı ,kadife kılıfı dahil 145 tl ye almıştım. Sitede bir arkadaş yedek kamışını satıyordu. Hatta mesajlaşmıştık oda 180 tl nin biraz altında fiyat istiyordu.

tornado48

Üye
Adı
SERDAR
Bende 100 tl lik spin takımla başlamıştım ama bu zehir kanına bir defa girdiyse bu işin sonu yok. Kamış için v sistem okuma 10-40 atarlı tavsiye ederim müthiş bir kamış (240-270 boy seçimi sana kalmış). makina orta seviye uzun süre gideri var. Misina seçiminde ise ip misina için daiwa tournement on numara, sahte balık ise bölgeden bölgeye çok değişiklik gösteriyor oda tecrübeyle artık.

Hayırlı olsun...

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
h.o kadeş.. makina da kamışta çok güzel..Güzel avlar bekliyoruz.. hakkını ver :)