Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet dükkanlarda daha pahalı olduğunu düşünüyordum bende.fiyat almaya gittim aslında.ama internetteki fiyatlardan 15 - 20tl ucuz olduğunu görünce aldım hemenHayırlı olsun bende indirimi bekliyorum dükkanlar biraz havadan uçuyorlar ve 20 liralık olta veya makineyi 40-50 tl satmaya çalışanlar var. Birde pek fazla model bulamıyorsun. Senin makine güzel genel olarak başlangıç için tercih edilen bir makine. Kamışta ilerde olmadı daha iyisini alırsın nasolsa bir iki tane ile olmuyor.![]()
çok teşekkür ederim iyi dileklerinin 10 katı senin olsunallah bol balıklı kullanmayı nasip etsin en büyük balıklar senin olsun kovan balıkla dolsun hayırlı olsun
240 lık okuma bazuka çantalı ,kadife kılıfı dahil 145 tl ye almıştım. Sitede bir arkadaş yedek kamışını satıyordu. Hatta mesajlaşmıştık oda 180 tl nin biraz altında fiyat istiyordu.benımde aklımda okuma v system 270 10-40 atarlı kamış vardı fiyatı fazla geldi alamadım.şuanda daha fazla harcama yapamayacağımo yüzden değiştiremem.fiyatı yakın demişsiniz ama neredeyse 2 katı fiyatı. ben kamışı 90tl ye aldım okumanın fiyatı internette 180tl :S