Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ilk spin setim

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
20150312_160034.jpg
bi kac haftadir arastirma yapiyordum.butcemi sarsmadan bi set olusturmak için bir suru kombinasyon yaptim.en sonunda yavas yavas toplamaya karar verdim.bugun makineyi almaya gittim.makineyi aldim.ciktim dukkandan eve dogru yol alirken heycanima yenik dusup dukkana geri döndüm ve kamisi rapalayi ve misinayida aldim. simdi tek eksigim biraz tecrübe ve guzel bir mera:)
kamisin markasini bilmiyordum dukkandaki adamin tavsiyesiyle aldim.kullanan yada bilgisi olan varmıdır? sizce set nasil ?

makina : okuma avenger av 40b
kamis : protackle twain 270 cm 10-40
misina : latex 0.23 kgs 15.850
rapala : kendo 125mm 21gr

Son düzenleme:

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hayırlı olsun makine ideal ama kamış biraz acemi işi galiba ben protacle ve Remixon kamışları uzun süre kullanan duymadım ama başlangıç için çok iyi makine kamisa göre daha uzun ömürlü olacaktır.
Kendo sahte başlangıç için çok iyi ama misinanın üzerinde yazan çekere aldanmayın kesinlikle abartiliyor.

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun makine ideal ama kamış biraz acemi işi galiba ben protacle ve Remixon kamışları uzun süre kullanan duymadım ama başlangıç için çok iyi makine kamisa göre daha uzun ömürlü olacaktır.
Kendo sahte başlangıç için çok iyi ama misinanın üzerinde yazan çekere aldanmayın kesinlikle abartiliyor.
evet öyle dediler zaten yazan çekere aldanmamalıymışım :) kamış benimde içime pek sinmedi aslında.ama fiyatı biraz uygun geldi aslında çok ta ucuz değil 105 tl idi 90a aldım kamışı. belirttiğim gibi sadece makine almaya gittim seti tamamladım :D dolayısıyla biraz uygun almak istedim. şimdi siz öyle diyince kötü hissettim keşke almasaydım kamışı :/

vetburak35

Aktif Üye
Adı
Burak
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Okuma V system 10-40 gr atarlı 240 tavsiye ederim.fiyatı yakındır, değiştirme şansın varsa değiştir derim. Ben shimano catana kamış aldım, içime sinmedi kullanmadan sağ olsunlar değiştirdim vaktiyle.

humar

Aktif Üye
Adı
Hakan U.
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okuma V system 10-40 gr atarlı 240 tavsiye ederim.fiyatı yakındır, değiştirme şansın varsa değiştir derim. Ben shimano catana kamış aldım, içime sinmedi kullanmadan sağ olsunlar değiştirdim vaktiyle.
benımde aklımda okuma v system 270 10-40 atarlı kamış vardı fiyatı fazla geldi alamadım.şuanda daha fazla harcama yapamayacağım :( o yüzden değiştiremem.fiyatı yakın demişsiniz ama neredeyse 2 katı fiyatı. ben kamışı 90tl ye aldım okumanın fiyatı internette 180tl :S

Farti

Yeni Üye
Adı
Fatih
Hayırlı olsun bende indirimi bekliyorum dükkanlar biraz havadan uçuyorlar ve 20 liralık olta veya makineyi 40-50 tl satmaya çalışanlar var. Birde pek fazla model bulamıyorsun. Senin makine güzel genel olarak başlangıç için tercih edilen bir makine. Kamışta ilerde olmadı daha iyisini alırsın nasolsa bir iki tane ile olmuyor.;)