Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlk ve en pahalı levreklerim

scorpion26

Daimi Üye
Tebrikler. Giden sahtelere rağmen çok güzel bir av olmuş.

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
tebrikler. gidene çok üzülme. Bu işi fıtratında var :). Tecrübe kazandıkça sahte kaybetmemeyi de öğreneceksin. Güzel avlarının devamını dilerim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler
Doğru zamanda denemeler yapmış olman en büyük şansın olmuş.
Bunun yanına kısmeti de ekleyince 2 güzel ispendek kandırmayı da başarmışsın. Kayıp sahte. Daha çok olacaktır, o ile garantili çözüm yok maalesef ama Kıyıdan firar eden levrekten ders çıkarmak gerek.
Her zaman rast gelsin

Taurus

Aktif Üye
Adı
Ali Hakan Çörtlen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik eder devamını dilerim.

göcen

Aktif Üye
Adı
akın tiryakiler
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler
Doğru zamanda denemeler yapmış olman en büyük şansın olmuş.
Bunun yanına kısmeti de ekleyince 2 güzel ispendek kandırmayı da başarmışsın. Kayıp sahte. Daha çok olacaktır, o ile garantili çözüm yok maalesef ama Kıyıdan firar eden levrekten ders çıkarmak gerek.
Her zaman rast gelsin
Mesajınız için teşekkürler. Aslında günün ilk saatleri olduğundan ya da çok fazla atçek yapmaktan insanın dikkatsizliğine gelip kiliti açmayı unutabiliyor. Kendimce söyle bir yöntem geliştirdim akşam bir daha olmaması için düşünürken. Sabah kalkıp bahçede de denedim :) sonuç olumlu. Ava başlamadan önce kalamayı olması gerekenden biraz daha gevşek bırakıcam ki kilidi açmamış olsam bile bir miktar misina salınabilsin. Eğer hesap doğru ise 1.5 - 2 metre misina salınsa rapala hemen önümde suya çarpıyor fazla enerji de su tarafından absorbe ediliyor. Bu kadar fizik okulda çalışsam cok başka yerdeyim şimdi :) umarım reelde de çalışır.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Forumumuzun faydalı olmasına sevindim :) Bizlerle paylaştığınız bu güzel avlar için teşekkürler ve de tebrikler.. Şansınız daim olsun :)

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
abi olay işte bu ya ne zamandır uğraşsamda hiç böyle çıtır bir av gerçekleştiremedim umarım darısı başıma olur :D