Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ima salt skimmer

vet0635

Üye
salt skimmera haksızlık olmasın diye yine VE yine çıktım ava TEKRAR denedim.VE SONUÇ YİNE HÜSRAN.
DETAYLI BİR İNCELEME VE YORUM YAPACAK OLURSAM.HEPSİ KENDİ GÖRÜŞÜM, SEVENLERDE ÇIKABİLİR.

1- YAPISINA BOYUT VE İNCELİĞİNE GÖRE AĞIR BİR SAHTE.
2- EN UFAK BİR OT TAKILMASINDA DAHİ AKSİYON BOZULUYOR.
3- DÜZ ÇEKİŞTE YAN YATIYOR.KAMIŞ UCU YUKARI KALDIRIP DÜZ ÇEKİM OLAYI YOK GİBİ.
4- UZAĞA ATIM İLE YAKINDAKİ WTD AKSİYONU ARASINDA FARK VAR.UZAKTAYKEN DAHA SERT, YAKINDA İSE ÇOK HAFİF AKSİYON YETİYOR.ŞAHSEN SAHTEYİ GÖZÜMLE TAKİP ETMEM GEREKİYOR.
5-HAFİF DALGALI HAVADA İSE BENCE SINIFTA KALDI.HELE BOĞAZDA YANDAN ALDIĞI AKINTI İLE WTD ÇOK ZORLAŞIYOR.YAPILAMIYOR DEMİYORUM AMA ZORLAŞIYOR. BU KADAR PARA VERDİĞİM BİR SAHTEDE DAHA RAHAT AKSİYON BEKLERDİM.

******BU SAYDIKLARIMIN HEPSİNDE İMA PUGACHEVS KOBRA RAHATLIKLA TAM NOT ALDI BENDEN.
**********BEN HALA İMACIYIM.

SAYGILAR...

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
salt skimmera haksızlık olmasın diye yine VE yine çıktım ava TEKRAR denedim.VE SONUÇ YİNE HÜSRAN.
DETAYLI BİR İNCELEME VE YORUM YAPACAK OLURSAM.HEPSİ KENDİ GÖRÜŞÜM, SEVENLERDE ÇIKABİLİR.

4- UZAĞA ATIM İLE YAKINDAKİ WTD AKSİYONU ARASINDA FARK VAR.UZAKTAYKEN DAHA SERT, YAKINDA İSE ÇOK HAFİF AKSİYON YETİYOR.ŞAHSEN SAHTEYİ GÖZÜMLE TAKİP ETMEM GEREKİYOR.
5-HAFİF DALGALI HAVADA İSE BENCE SINIFTA KALDI.HELE BOĞAZDA YANDAN ALDIĞI AKINTI İLE WTD ÇOK ZORLAŞIYOR.YAPILAMIYOR DEMİYORUM AMA ZORLAŞIYOR. BU KADAR PARA VERDİĞİM BİR SAHTEDE DAHA RAHAT AKSİYON BEKLERDİM.

******BU SAYDIKLARIMIN HEPSİNDE İMA PUGACHEVS KOBRA RAHATLIKLA TAM NOT ALDI BENDEN.

SAYGILAR...

Piyasaya düşünce almak istediğimiz zaman bulunmadığı için ben 5 tane birden aldım.

İlk denemede beğenmemiştim. Sol çaprazdan 45 derece açı ile 15km den hızlı rüzgar ve suda akıntı vardı. Eski model akıntıda kayak gibi geliyordu bunu ne yaptığı belirsiz hareketlerle kumandası zor bir sahte olarak görmüştüm. Şok sık sık iğnelere takıldı.

Test sonrası bu yaz kullanmak için bir yığın Lucky Craft modeli sipariş etim.

Daha sonraki denememde rüzgar atış yönüne göre 45 derece değildi. 100 dereceden fazlaydı. Yanımda eski model de de vardı, her ikisini defalarca attım.
Aralarında fark görmedim.

Tekrar denemedim, şimdi Gunfish, Sammy daha yoğun kullanacak olsam da hala salt skimmer'a güvenim var.

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih

SAYGILAR...
Merhaba..3. maddedeki yan yatma olayı daha iyi değilmi ? Genelde WTD yapılan sahtelerde bu şekilde diye biliyorum. :confused: Yaralı yada ölmek üzere olan balıkta yanlayarak hareket ettiği için söyledim.

Ima cobra pugachevs düz mü geliyor acaba ? Bide ima popkey var sanırım, onu deneme fırsatınız oldumu ?

4. madde için ise, sahte uzaktaken misina için esneklikten dolayı aksiyon zorlaşıyor.Örgüde de bu olay mevcut mu ?

Şimdiden teşekkürler rast gelsin :)

vet0635

Üye
3. madde su üstü sahtem baya mevcut ama düz çekimde yan yatan bir tek salt skimmer. ÜZGÜNÜM POPKEYİ DENEME FISSATIM OLMADI.

4. madde wtd aksiyonda dediklerin doğru MESAFE AKSİYONU ETKİLİYOR.İP MİSİNAM VAR AMA KULLANMAYI ÇOK TERCİH ETMEDİM. YOZURİNİN PRO TOUCH 0,28 MİSİNASI MEVCUT VE ÇOK MEMNUNUM.......SADECE salt skimmerı diğer imalar ile karşılaştırdığımda sonuç iç açıcı değil.KARGO DAHİL 50 TL PARA VERİNCE BEKLENTİ ÇOK OLUYOR.AMA KULLANA KULLANA ALIŞILIR.ALDIK MECBUR KULLANICAM. AMA FRESH PİYASADA OLSA SALT ALMAM. YAW ŞU 3. BİLYEYİ NİYE EKLEMİŞLERKİ...RENKLERİNİ DEĞİŞTİRSELER YETERDİ.

trkc44

Üye
Salt skimmer ve fresh skimmer kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim. fresh skimmer salt skimmere göre çok daha kolay aksiyon alıyor. Özellikle yavaş sarım gereken durumlarda, fresh skimmere çok daha kolay hakim olabiliyorsunuz.
Ustam söylenmesi gerekeni söylemiş. Ayrıca fresh skimmer daha avcı -levrek, lüfer,baraküda- çatalkuyruk- diye düşünüyorum. Ustam öyle derdi. SAygılar Basri Abi.

runaway

Üye
Adı
basri özyurt
Ustam söylenmesi gerekeni söylemiş. Ayrıca fresh skimmer daha avcı -levrek, lüfer,baraküda- çatalkuyruk- diye düşünüyorum. Ustam öyle derdi. SAygılar Basri Abi.

Saygı benden Tayfur kardeşim. Ustalık haddimizi aşar bizimkisi sadece tecrübeyle sabit fikir paylaşımı.

Adı
Muratcan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Alışveriş yapıcaksan benım ıcınde 5 tane alabilirsin ödemeyi yaparım sana :)