m1976k
Aktif Üye
Değerli arkadaşlar sitede gerçekten bu işin piri diyebileceğimiz epeyce balık sevdalısı var engin tecrübelerini paylaşmakta olduça cömert olan tüm dostları selamlıyorum..
Ben kayalık bir bölgede derinliği 70, 80 metre olan bir avlakta sık sık avlanmaktayım bu bölgede palamut nadiren lahoz , dalganın olduğu günlerdede güzel melanur yapmakta malumunuz melanur balığı uyanık gözleri en ufak bir paarıltıyı, yansımayı gören dışardaki hareketi ve sesi farkeden ve anında uzaklaşan bir balık türü ben 18 numara misina kullanmaktayım melanurda süper fakat palamutta işimi oldukça zorlamakta kırmaması için aşırı mücadele balığı yormak için çok uğraşmaktayım ve yakaladığım palamutların yaklaşık % 40 oranında misina kırılmasından dolayı balık kaybı olmakta
tecrübelrimle sabittirki misina ne kadar ince olursa balığın yemi alma oranı oldukça yükseliyor şu ana kadar bir çok marka power line, angel kiss, top secret, sufiks ve oskar gibi daha adını hatırlamadığım bir sürü misina kullandım en verimlisi oskardı desem yalan olmaz sizlerden bu konuda kullanıp test ettiğiniz ve sağlamlığını kanıtlamış misina tavsiyeleri beklemekteyim.şimdeden herkese teşekkür...
Ben kayalık bir bölgede derinliği 70, 80 metre olan bir avlakta sık sık avlanmaktayım bu bölgede palamut nadiren lahoz , dalganın olduğu günlerdede güzel melanur yapmakta malumunuz melanur balığı uyanık gözleri en ufak bir paarıltıyı, yansımayı gören dışardaki hareketi ve sesi farkeden ve anında uzaklaşan bir balık türü ben 18 numara misina kullanmaktayım melanurda süper fakat palamutta işimi oldukça zorlamakta kırmaması için aşırı mücadele balığı yormak için çok uğraşmaktayım ve yakaladığım palamutların yaklaşık % 40 oranında misina kırılmasından dolayı balık kaybı olmakta