Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

hakan1975

Yeni Üye
Adı
hakan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zaman zaman 2 kg ve bazen de 4.350 kg a kadar levrek çekilen bir avlak yerimiz var.
Decathlon caperlan 270 20-40 gr atar li, makine yine caperlan.
Okuma v system 2.40 10-40 gr atar li, üzerinde yuki marka kaliteli bir makinesi var.
iki kamışım var velhasıl.
0.35 ip misina düğümlendi top yaptı attım.
Siz ne tavsiye edersiniz ip yada naylon marka,model. mm. çekeri, kaç kg olmalı?

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Zaman zaman 2 kg ve bazen de 4.350 kg a kadar levrek çekilen bir avlak yerimiz var.
Decathlon caperlan 270 20-40 gr atar li, makine yine caperlan.
Okuma v system 2.40 10-40 gr atar li, üzerinde yuki marka kaliteli bir makinesi var.
iki kamışım var velhasıl.
0.35 ip misina düğümlendi top yaptı attım.
Siz ne tavsiye edersiniz ip yada naylon marka,model. mm. çekeri, kaç kg olmalı?
ip misina kullanmak istmiyorsanız Trabucco supersoft 0.25 çok güzel misina forumdan levreko'nun tavsiyesi ile almıştım bayadır kullanıyorum çok iyi 8.5 kilo çekeri var yada 0.12 ipler işinizi görür Çin işleri bile 5 kilo görüyor digital tartı testinde suyun içinde çok daha sağlam sonuçlar verirler.Bütçe sorunum yok diyorsanız kaliteli ip misinalar güzel ancak ortalama 300 metreleri 200 lira..

hakan1975

Yeni Üye
Adı
hakan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bendekiler ip aslında ama. Bu ağırlıkta ancak ip çeker çünkü misina kalın olur at çek te sıkıntı diyordum ama teşekkür ederim

hakan1975

Yeni Üye
Adı
hakan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Trabucco T force tournoument süper soft değil mi Mehmet hocam

muhsinayhan

Aktif Üye
Adı
Muhsin Ayhan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Marka: Powerline
Model:Braid power
Kalınlık:0.18mm
Çeker:15kg
Ekstra Özellikler:250 metre, gri
Kullanım Artıları ve Eksileri: Yumuşak sayılabilecek sağlam bir ip. 0.18 i ile şoksuz 200 gram atışı yapılabiliyor.200 üstünü denemedim.Hiç kuş gözü yapmadı. Önceki avda yıkamadığım için bir kere 150 gramda patladı. Onun haricinde beni yarı yolda hiç bırakmadı
Memnuniyet Durumu: İlk kullandığım ip modeli oldu. Ben indirimle 60₺ 'ye almıştım. Bu fiyattan bulabilirsem bundan sonra bu ipten şaşmam

Marka:Kendo
Model:4 kat
Kalınlık:0.20mm
Çeker:yazmıyor
Ekstra Özellikler:120m, koyu yeşil
Kullanım Artıları ve Eksileri: Sert bir ip ama kullanınca biraz yumuşuyor. kuşgözü olmaya meyilli
Memnuniyet Durumu:Sipariş ettiğim ip Çin'den gelene kadar idare etsin diye 120 metre aldım. Kalın aldığımdan mı dokusundan mı bilmiyorum ama ip makineden rahat boşalmıyor gibi hissettim. Bir daha kullanmam

Son düzenleme:

Engin79

Daimi Üye
Adı
Engin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Üzerinde 8x yazan Nippon Isema ip 4 kat çıktı. Alacak arkadaşlara duyrulur.
Hadi katını falan da geçtim, bari ipte kusurlar çıkmayaydı iyiydi.
Ara ara fotoğraftaki gibi topçuk topçuk olmuş kısımlar var. Hatta 300 metrenin son 50 metresi ayrıydı, düğümle bağlanmış.
Ulan o zaman niye 300 metre alıyorum ki, ipimin kopan kısmını düğümle bağlamayı ben de bilirdim. Ekli püklü olmasın derken karşılaştığım manzaraya bakın.

Daha önce bunun koyu yeşil versiyonunu aldım, kusursuzdu ve çok sağlamdı.
Ona güvenerek tekrar aldım ama resmen BERBAT çıktı.

20170506_215822.jpg 20170506_215902.jpg

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
bır tek olumsuz yorum var oda tas kaya gıbı sertunmelerde cok dayanıklı değil diyor..elimse sufix 832 beyaz var 8pe 7 makas hamlesı ıle kesılırken bunu 11-13 makas hamlesıyle kesebıldım..
Taş kaya gibi sürtünmelere hangi örgü dayanır ki? Bence pek bi kriter değil sürtünme mukavemeti.

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Üzerinde 8x yazan Nippon Isema ip 4 kat çıktı. Alacak arkadaşlara duyrulur.
Hadi katını falan da geçtim, bari ipte kusurlar çıkmayaydı iyiydi.
Ara ara fotoğraftaki gibi topçuk topçuk olmuş kısımlar var. Hatta 300 metrenin son 50 metresi ayrıydı, düğümle bağlanmış.
Ulan o zaman niye 300 metre alıyorum ki, ipimin kopan kısmını düğümle bağlamayı ben de bilirdim. Ekli püklü olmasın derken karşılaştığım manzaraya bakın.

Daha önce bunun koyu yeşil versiyonunu aldım, kusursuzdu ve çok sağlamdı.
Ona güvenerek tekrar aldım ama resmen BERBAT çıktı.

Ekli dosyayı görüntüle 56390 Ekli dosyayı görüntüle 56391
Bu kadar kusurlu bi ip japan olamaz kimsenin günahını almiyim ama büyük ihtimal çin malı etiket olayı kolay istediğini yazarsın oraya, zaten baya araştırdım bu ipi Japonyada öle bir ip yok daha doğrusu bizden başka biyerde satışını göremedim,ama iş yapıyorsa iyi günlerde kullanın

Shibyo

Aktif Üye
Adı
İrfan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Arkadaşlar bi ip gözüme çarptı ve aldım 0,16 19 kilo çeker yaziyo bunun testini nasıl yapmali dugumlumu yoksa dugumsuzmu marka select (master 4 pe) Taiwan üretimi olarak gözüküyor ama toptancisi Ukrayna