Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Fatalbooz

Aktif Üye
Adı
Onur bozkus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selam arkadaşlar yazılarınızı okudum ben markalarına dikkat etmedim ama favorim ip misina her takımımda kullanıyorum yedek kafalarda normal misina kullanıyorum sebebi de rüzgarlı havalarda ip uçuyor zor oluyor atçek yapmak genelde balığa çıkmadan evimde sprey yağla evimde ip misinamı yağlıyorum bol bol iyice emiyor denize gittiüimde hiçde beni üzmüyor bozulmuyor herhangi sorun yaşamıyorum çok mem nunum genelde 0.20 veya 0.25 kullanıyorum hiç de silmiyorum eve gelimce kafayı çıkarım çeşme suyunda yıkıyorum hiçde sıkıntı yaşamadım buzamana kadar. herkesede tavsiye ederim ama 3 senede bir ters sarım yapılsın mutlaka makaranın altındaki ipi yukarıya getirirseniz çok güzel oluyor bir de ucuz misina sakın almayın . hepinize şimdiden rast gele
Faruk bey kullandığınız yağ nedir vd 40 mi,

akrepkral

Üye
Adı
y.faruk özkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
evet genelde evden çıkarken yağlıyorum meraya kadar fazlası uçuyor ben mem nunum
istersendeneye bilirsin kardeşim

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Wd-40 bütün boyaları attırıyor pası söküp atan içerik ipe zarar vermiyor mu ? birde mono misinayada aynı sistemi uyguluyormusunuz ?

Fatalbooz

Aktif Üye
Adı
Onur bozkus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Wd-40 bütün boyaları attırıyor pası söküp atan içerik ipe zarar vermiyor mu ? birde mono misinayada aynı sistemi uyguluyormusunuz ?
Mehmet hocam ben avdan sonra kamışı tatlı su ile yikayip makarayida nemli bezle siliyorum. Kuruduktan sonra wd 40ve bez yardımıyla tekrar siliyorum. Şimdi sen wd 40 aşındırıcı deyince internetten baktım. Kimileri aşındırıcı diyor kimileri de birşey olmuyor diyor. Kurt düştü içime.

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu wd-40 neymiş arkadaş yav...
oltaya kullanan da var. araba balatasına kullanan da :) on parmak on marifet maşallah. :D

akrepkral

Üye
Adı
y.faruk özkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkese selam ben yaklaşık olarak genelde kıyıdan avlanmaktayım ve daha çok at çek de kullanıyorum dam ve shimano kamışlar atarları 40 80 olanını boyda 2.70 kullanıyorum hem ip hemde normal misina kullanıyorum ip ve şu anki misinam tam 4 yıllıksadece her sene tersini çeviriyorum misinayı okadar her zamanda yağlıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar hatta geçen hafta 900 gr lık lüfer yakaladım hiç bir sıkıntıda yoktu ben memnunum şuan kullanacak olanlarada tavsiyer ederin şimdiden

SpinnerX

Yeni Üye
Bu ürünü kullananlar tavsiye eder mi? Bir adet sipariş vermeyi düşünüyorum.

Daiwa J-Braid 8x Chartreuse 150Mt

mdm-045.jpg

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
ben aldım sardım ama kullanmak nasıp olmadı arkadasımda aldı kullandı memnunmuş..kullanıcı yorumları guzel fena değil..0,16 300 mtre aldım

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
bır tek olumsuz yorum var oda tas kaya gıbı sertunmelerde cok dayanıklı değil diyor..elimse sufix 832 beyaz var 8pe 7 makas hamlesı ıle kesılırken bunu 11-13 makas hamlesıyle kesebıldım..