İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Sık sık ava çıkan biri olarak;

Daiwa j braid kullandım fenalık geçirdim,

Power pro kullandım idare eder dedim,

Shimano kaikiri kullandım, erimi ve su tutmaması belli bir zamana kadar iyiydi, sonra kendini bozdu,

3 aydır Seaguar kullanıyorum şimdilik bir sorun çıkarmadı.

İplerin hepsi leader ile kullanılmıştır. Arada Çin ipleri de kullandım, bunlardan hiç bahsetmiyorum bile.
Kairiki bence çok kötü 0.22 lik kullandım kuşgözü olup durdu, lider 0.40 lık misina patlamadı düğüm patlamadı ama kairiki patladı.j braid 0.16 lık kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım. İki ipte 8x ..

Kairiki bence çok kötü 0.22 lik kullandım kuşgözü olup durdu, lider 0.40 lık misina patlamadı düğüm patlamadı ama kairiki patladı.j braid 0.16 lık kullanıyorum şu ana kadar bir sorun yaşamadım. İki ipte 8x ..

bahsettiginiz eski seri mi? yoksa yeni cikan vt serisi mi?

Yeni serisini aldım. Yemli şekilde tekneden denedim vatoz balığı idi muhtemelen kalama ayarlıda olsa ipten patlatması güvenimi çok sarstı, ayrıca 2 kere de düğüm yaptı, tekneden popper atarken

yeni seri kairiki almayi dusunuyordum bu deneyiminizden sonra vazgectim. seaguar grandmax alacagim sanirim.

seaguar güzel ip zamanında 100 tl ye ilan açtım yüzüne bakan olmadı şimdi 170 tl den kapış kapış gidiyor 😀 ,berkley winplast new formula olan zamanında forumdan mehmet amcadan almıştım 110 tl ye çok güzel ip ama şimdi bulmak zor ve fiyatı aşırı yüksek 2 tane seaguar parası 🙂 japonların indirim zamanlarını kollamak lazım özellikle digitaka bazen güzel indirimler yapıyor stok hemen bitiyor.şöyle diyeyim kaliteli iple avlanmak büyük keyif veriyor bide fiyatları düşük olsa ah ah zamanında dolar çıkmadan stok yapacaktım 50-60 tl kaliteli ipler alınabiliyordu

Merhaba, belki yeri değil ama buradan sorayım. Benim shimano nasci 4000 fb makine ipi sararken kenarlarda yığılma yapıyor, orta kısım çukur kalıyor. Bu sorun pul ekleyerek veya çıkararak hallolur mu? Sorunu hallettikten sonra ipi boşaltıp tekrar makineye mi sarmalıyım?

Merhaba, belki yeri değil ama buradan sorayım. Benim shimano nasci 4000 fb makine ipi sararken kenarlarda yığılma yapıyor, orta kısım çukur kalıyor. Bu sorun pul ekleyerek veya çıkararak hallolur mu? Sorunu hallettikten sonra ipi boşaltıp tekrar makineye mi sarmalıyım?

on ve arkaya yigilma yapip orta kismi cukur birakiyorsa bunu pul ile cozemezsiniz. makineyi sifir mi aldiniz? yoksa ikinci el mi?

Back