İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

Forumda daha once de konusu acilmisti shimano nun nasci ve bir kac modeli daha bu sekilde sarim yapiyordu. mono misinada pek belli olmuyor fakat ip de daha ince yapili oldugu icin fark daha cok goze batiyor. netten buldugum nasci 4000 ayni sarim bu makinede de var.

nasci.jpg

nasci2.jpg

Merhaba, belki yeri değil ama buradan sorayım. Benim shimano nasci 4000 fb makine ipi sararken kenarlarda yığılma yapıyor, orta kısım çukur kalıyor. Bu sorun pul ekleyerek veya çıkararak hallolur mu? Sorunu hallettikten sonra ipi boşaltıp tekrar makineye mi sarmalıyım?
.....Nasci daha dayanıklı olur lakin önde arkada biraz kabarıklık yapar...... (link) linkinden alıntıdır.
......Nascide solucan dişli yok.yani düzgün sarmaz...... (link) linkinden alıntıdır.

Bi şey yapmaya gerek yok mu o zaman? Makinenin yapısı mı bu şekilde acaba?

Buyuk bir ihtimal bu sekilde sarim yapiyor asagida bir tane daha var oda ayni sekilde sarim yapmis. ama iciniz rahat etmediyse makine nereden alindiysa o bayi ile gorusun fotolari gonderin servis ile iletisime gecsinler.

(link)

Buyuk bir ihtimal bu sekilde sarim yapiyor asagida bir tane daha var oda ayni sekilde sarim yapmis. ama iciniz rahat etmediyse makine nereden alindiysa o bayi ile gorusun fotolari gonderin servis ile iletisime gecsinler.

(link)

Çok teşekkür ederim. Aslında makinede hiç problem yaşamadım, ne kuş gözü ne başka bi şey. Sadece yeni aldığım ipi sarınca gözüme takıldı.

Merhaba, belki yeri değil ama buradan sorayım. Benim shimano nasci 4000 fb makine ipi sararken kenarlarda yığılma yapıyor, orta kısım çukur kalıyor. Bu sorun pul ekleyerek veya çıkararak hallolur mu? Sorunu hallettikten sonra ipi boşaltıp tekrar makineye mi sarmalıyım?
İpin altında dolgu vardır elbet. Dolgu kısmının ortasina kadar boşaltıp, elektrik bandi bir iki kat yalnizca orta kisma sararak çözüm bulabilirsiniz.

Back