ikinci el almıştım.
yakin cekim bir kac foto koyar misiniz?
ikinci el almıştım.
bende shore jig için nasci 5000 almayı düşünüyodum ama bu dediğiniz biraz midemi bulandırdı acaba kronik bir sorunmu yoksa yapısımı böyleBi şey yapmaya gerek yok mu o zaman? Makinenin yapısı mı bu şekilde acaba?
.....Nasci daha dayanıklı olur lakin önde arkada biraz kabarıklık yapar...... (link) linkinden alıntıdır.Merhaba, belki yeri değil ama buradan sorayım. Benim shimano nasci 4000 fb makine ipi sararken kenarlarda yığılma yapıyor, orta kısım çukur kalıyor. Bu sorun pul ekleyerek veya çıkararak hallolur mu? Sorunu hallettikten sonra ipi boşaltıp tekrar makineye mi sarmalıyım?
Bi şey yapmaya gerek yok mu o zaman? Makinenin yapısı mı bu şekilde acaba?
.....Nasci daha dayanıklı olur lakin önde arkada biraz kabarıklık yapar...... (link) linkinden alıntıdır.
......Nascide solucan dişli yok.yani düzgün sarmaz...... (link) linkinden alıntıdır.
Buyuk bir ihtimal bu sekilde sarim yapiyor asagida bir tane daha var oda ayni sekilde sarim yapmis. ama iciniz rahat etmediyse makine nereden alindiysa o bayi ile gorusun fotolari gonderin servis ile iletisime gecsinler.
(link)
İpin altında dolgu vardır elbet. Dolgu kısmının ortasina kadar boşaltıp, elektrik bandi bir iki kat yalnizca orta kisma sararak çözüm bulabilirsiniz.Merhaba, belki yeri değil ama buradan sorayım. Benim shimano nasci 4000 fb makine ipi sararken kenarlarda yığılma yapıyor, orta kısım çukur kalıyor. Bu sorun pul ekleyerek veya çıkararak hallolur mu? Sorunu hallettikten sonra ipi boşaltıp tekrar makineye mi sarmalıyım?