İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

İstanbul surf olayının çeşidi çok. Bogaz at çek yani kurşun arkası yapacaksanız ince ip + şok gerekiyor. Yalnızca yemli yapacaksaniz 0.18, 0.20 ip misina işinizi görür.

Benim tavsiyem ise 0.14 ip artı 0.23-0
26 şok yaparak istediğiniz stilde ve gramajda avcılık yapabilirsiniz

teşekkür ederim marka öneriside yapma şansınız var mıdır ?

Arkadaşlar surf casting için ip misina almayı düşünüyorum su tutmayan erimi inceliği ve cekeri iyi olan fiyat olarak en fazla 200 TL olacak şekilde ne önerebilir siniz

Arkadaşlar selam, LRF için makinemde Shimano Kairiki 0,06 mm sarılı ama fire vere vere misina epey bir azaldı . Yeni ip sardırmayı düşünüyorum. Bir tık kalın olsun istedim, ne de olsa istavrit avladığımızda önüne ince bir lider takıyoruz zaten. Berkley Whiplash Crystal 0,08 mm sardırmayı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Teşekkürler

Arkadaşlar sakuraline markası hakkında bilgisi olan var mı? Sakuraline Pro lrf serisi var, önerir misiniz?

Marka sadece bizde satılan bir marka sanırım. Sakura firmasının böyle bi misinası, yan markası yok. Çinde ürettirilip sakura markasına benzetilmiş gibi duruyor.

Gosen marka ip kullanıyorum ve çok memnunum. Fakat fire vere vere 45 metre kadar ipim kalmış. Yeni ip almam gerekiyor be her şeyde olduğu gibi iplerin fiyatı da uçmuş gitmiş.
Uygun olsun diye çöpe de para atmak istemiyorum, Savage Gear HD8 Silencer alınabilir geldi biraz, kullanan var mı aranızda arkadaşlar? Ya da tavsiye edebileceğiniz üzmeyecek bir ip.

Arkadaşlar merhaba;
Boğazda Palamut avı için (kurşun arkası) (bazen de çapari) Ceymarın 3 parça 4.30 250g atarlı kamışını ve Ceymar Cxt65 makinesini aldım. Yeni başladığım için tecrübeli arkadaşlardan kamış ve makine hakkında bilgisi olanlar yorum yaparsa özelden veya buradan sevinirim. Ayrıca bu makineye palamut avı icin
Hangi ip veya misine marka,model,uzunluk
Şok için kullanilacak misine veya ip markası kac mt ve kac mm
Birde sahte için beden misinesi
Ayrıca yedek misine de almam lazim
Hepsi icin marka model uzunluk ve mm si ne onerirsiniz. Tesekkurler

Back