Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İp Misinalarda Hangi Rengi Tercih Ediyorsunuz?

İp Misinalarda Tercih Ettiğiniz Renk Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    459

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Bende Genelde köpüklü dalgalı ve yüksek havalarda ava gittiğim için.beyaz ip misina kullanıyorum.Denizin üzeri beyaz köpüklü ve misina kamufule oluyor.açık havalarda ise sağlam ince misina tercih ediyorum.güneş misinayı kumufele eder.

fercam

Üye
Adı
feridun iyitellikara
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Selamlar
Her misina suyu emer ve gorunurlugu artar FC misinalar(%100 FC ler) haric.Buradaki espiri bir akadas deginmis aslinda Kamuflaj yani etrafinda bulunan nesnelere benzeyen renkte olmasi,burada yesil renk su icerisinde koparak yuzen yada dipte olmasi nedeniyle dip rengine hakim YOSUN faktorudur ki ABD de her gol yosunlu ve inanilmaz bitkili ve dogak ortamindadir.Neden ABD dedim cunku dunyadaki butun ureticiler urun tasarlarken en cok satacaklari pazara gore urun tasarlarlar ki ip konusuda boyledir esasinda yesil renk gol nevi sularda en iyi kamuflajli renktir ve buranin hedef baligi koca agizli levregin misina rengini secmedigi gercektir hareket eden herseye atlar.
Dolayisiyla bircok degerli tecrubeli arkadaslarimizin degindigi gibi bizim sular icin ip misinanin onune FC baglamakta yarar var diye dusunmekteyim.(rengi ne olursa olsun)

igneniz keskin olsun

Mektupla

Daimi Üye
:okyrm::tskler:

Mektupla

Daimi Üye
:okyrm:
:tskler:

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim kafamı kurcalayan bir şey var youtube videosu konusunda. Çok güzel anlatım yapılmış ama insan gözüne göre yapılmış doğal olarak. Mesela zifiri karanlık suda , insan gözünün görmediği suda balık yemi görebiliyor. Demek ki bir farklılık var arada. O yüzden bu test gerçeği ne kadar yansıtıyor ondan emin olamıyorum.

t4m3r

Üye
Adı
Tamer
Benim inandığım. Merada balık varsa ve açsa renk fark etmiyor. Genelde lider var ve görünürlüğü düşük. Yemlide de zaten kullanılan yem balığı cezbediyor. Sahtelerde de aynı hayvan açsa odaklandığı yemdir.