iş arıyorum bilginize !!!!!!!!!!!!!!

lost_zombie

Daimi Üye
Tepki
113
Ödül
63
Sevgili site sakini dostlarım, bugün itibarı ile çalıştığım işyerinden istifa etmiş bulunuyorum. Benim yaptığım iş kısaca, matbaanın baskı öncesi sorumluluğu.Yani grafik bölümü ve CTF (bilgisayardan filme pozlama ), CTP (bilgisayardan kalıba pozlama) bölümü olan bir tesiste çalışmak üzere iş arıyorum bilginize.

En kısa zamanda aradığın işi bulursun inşallah. Bu alanda çalışan arkadaşlar vardı sanırım sitede, belki yardımcı olabilirler.

Hayırlısı olsun Nejat.
Umarım en kısa sürede istediğin gibi bir iş bulabilirsin.
Ben de 2 aydır dinlenmedeyim, bilirim ne oduğunu.

Sevgili site sakini dostlarım, bugün itibarı ile çalıştığım işyerinden istifa etmiş bulunuyorum. Benim yaptığım iş kısaca, matbaanın baskı öncesi sorumluluğu.Yani grafik bölümü ve CTF (bilgisayardan filme pozlama ), CTP (bilgisayardan kalıba pozlama) bölümü olan bir tesiste çalışmak üzere iş arıyorum bilginize.

Nejat Bey,

Şu anda çalıştığım işyerinin yanında Pınarbaş matbaası var. Yıllardır tanıdığım bir firma. Karşılıklı sizleri görüştürebilirim.

Adresim: Rami kışla cad. Topçular iş Mrk. No: 88/191 Topçular/Eyüp
Tel: 0212 6126936-37

En kısa zamanda aradığın işi bulursun inşallah. Bu alanda çalışan arkadaşlar vardı sanırım sitede, belki yardımcı olabilirler.
Hamdi tesekkur ederim temennin için.
Hayırlısı olsun Nejat.
Umarım en kısa sürede istediğin gibi bir iş bulabilirsin.
Ben de 2 aydır dinlenmedeyim, bilirim ne oduğunu.
zor bir durum inşallah kısa sürer.
Nejat Bey,

Şu anda çalıştığım işyerinin yanında Pınarbaş matbaası var. Yıllardır tanıdığım bir firma. Karşılıklı sizleri görüştürebilirim.

Adresim: Rami kışla cad. Topçular iş Mrk. No: 88/191 Topçular/Eyüp
Tel: 0212 6126936-37
İlginize teşekkür ederim Ali Osman Pınarbaş Sınıf arkadaşımdır şu an öyle bir elemana ihtiyacı varmı bilmiyorum kendisiyle konuşmak gerek.

Hamdi tesekkur ederim temennin için.

zor bir durum inşallah kısa sürer.

İlginize teşekkür ederim Ali Osman Pınarbaş Sınıf arkadaşımdır şu an öyle bir elemana ihtiyacı varmı bilmiyorum kendisiyle konuşmak gerek.

Osman' da benim 18 yıllık komşum🙂 İsterseniz onların telefonunu verebilirim.

Osman' da benim 18 yıllık komşum🙂 İsterseniz onların telefonunu verebilirim.

Telefonuda var Osman'ın.Biraz yoğun çalışır gidip meşgul etmekte istemedim açıkçası.
Sizin sorma imkanınız olursa eğer öyle ağrıtırım Osman'cığımın başını 🙂

Aslında bir bölüm açsak, iş arayan arkadaşlarımız yazsalar.

Elaman arayan, bildikleri, tanıdıkları yada kendi iş yerlerinde eleman ihtiyacı olan arkadaşlarımız çalışan aranıyor diye bildirse nasıl olur acaba?

Telefonuda var Osman'ın.Biraz yoğun çalışır gidip meşgul etmekte istemedim açıkçası.
Sizin sorma imkanınız olursa eğer öyle ağrıtırım Osman'cığımın başını 🙂

Söylediklerinizi ilettim şimdi. Telefonunuz varmış onda, sizi arayacakmış.

Aslında bir bölüm açsak, iş arayan arkadaşlarımız yazsalar.

Elaman arayan, bildikleri, tanıdıkları yada kendi iş yerlerinde eleman ihtiyacı olan arkadaşlarımız çalışan aranıyor diye bildirse nasıl olur acaba?

Bence gayette faydalı olur birkaç kez iş arayan arkadaşım oldu değişik sektorlerden yardımcı olamamıştım.
Böyle bir veri tabanı faydalı olur kanaatindeyim.

Back