Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Iş yapmaz diye denize attığım solucanla mırmir ve levrek aldılar

Seyyah71

Yeni Üye
Adı
Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selam herkeze bu aralar borukurdunda sıkintı var istanbulda bulunmuyor bende 2 hafta önce şansımı karidesle denemek istedim uyumkent iskeleye gittim kalabalik bi arkasaş gurubu avlanıyordu rasgele dedik avlanmaya başladık adamlar patır patır mırmır çekiyo karedese birtane vuruş yok bende sonra karidesi birak bunu dene dediler kovama bi avuç solucan bıraktılar yok artık dedim bu arada ben solucanları döktüm suya o an guruptan biri bunebjçim mırmır çekemiyorum dedi hepimiz merakla toplandık başına gözlerime inanamadım 2 kg lik levrek son pişmanlik fayda etmez sonra tekrar solucanda isteyemedim ama solucanı nereden çıkardıklarını gördüm Allah izin verirse sabah iskeledeyim...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Adamlar sana iyilik yapıp yem vermişler, sen bu ne deyip denize atmışsın..
Hiç olacak iş değil ama olan olmuş artık..
Umarım son pişmanlığın fayda eder.. :)
Rast gele

Seyyah71

Yeni Üye
Adı
Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kupe oldu kulağıma bu arada 2 haftadır bu solucanı araştırıyorum nette çok az paylaşım var ama buldum normal solucana çok bnziyo ama degilmiş gıvıl solucanı (yosun solucanı)

yyildirayy

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bizde teke ile tutmaya çalışıyoruz mırmırları

Seyyah71

Yeni Üye
Adı
Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
evet iyi iş yapiyo teke ama mırmır çabuk çalıyo iğneden bide hava sogudu suya giremedim o yüzden yoksa iskelenin ayaklarında teke çıkıyo

Seyyah71

Yeni Üye
Adı
Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sabah levrek için uzun pala 4 no sazan iğnesi düşünüyorum yemim tabiki gıvıl solucanı 3lü klasik takım