Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Işin Içinden Çıkamıyorum...

Revenger

Yeni Üye
Adı
Tekin Onur TEKDAL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Shimano aerlex 10000 deneyeceğim memnun kalırsam alacağım.Sizce nasıldır.Yoksa tavsiye ettiklerinize bakayım

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2+1 rulman bence sıkıntı.

Alacağın makina, özellikle belirttiğin av disiplinine göre, en az 4, 5 veya 6 +1 rulmanlı olması, büyük avantaj ve kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Sonra'' Ah keşke........... '' leri yaşamamak gerek.

Revenger

Yeni Üye
Adı
Tekin Onur TEKDAL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2+1 rulman bence sıkıntı.

Alacağın makina, özellikle belirttiğin av disiplinine göre, en az 4, 5 veya 6 +1 rulmanlı olması, büyük avantaj ve kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Sonra'' Ah keşke........... '' leri yaşamamak gerek.
3+1 diye biliyordum ben demek ki değilmiş Tevfik hocam, aceration sw 8000 surf için uygunsa ona da bakayım çünkü videolarda hep tekne de kullanımları var.Taksit ile bu makineyi de alabilirim tabiki.Bugün tavsiye edilen makinelere balık malzemesi satılan dükkanlarda bakacağım.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Revenger

Yeni Üye
Adı
Tekin Onur TEKDAL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Günaydın herkese,dün balık malzemeleri satan dükkanları gezerek tavsiye edilen makineleri yakından görmek istedim fakat ne yazık ki çoğu ellerinde yoktu.Gittiğim bir mağazada,cinnetic cayman black evolation ds 7000 alu makinesini tanıttılar.Gerçekten çok oturaklı bir makine.Malzeme kalitesi de çok iyi idi.Yanında yedek olarak 2 adet kafa daha vardı ve bayağı birde fiyatta indirim yaptılar.Sizin fikirleriniz olumlu ise bu makineyi almayı düşünüyorum.

epsodi

Aktif Üye
Adı
Ahmet Vada
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ryobi tt power alın arkanıza bakmayın
ryobi ap power da olabilir bütçenize uygun bir ryobi alın arkanıza bakmadan kullanın beklemeli av yapacaksanız makina ağırlığı sizi etkilemez zaten :) bende ki sorf takım 1100 - 1200 gibi ağğırlığı yinede yormuyor pek kol alışana kadar olay gerisi boş.

Revenger

Yeni Üye
Adı
Tekin Onur TEKDAL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar, Cinnetic Cayman black evolation ds 7000 aldım hocam.Yinede öneriniz için çok teşekkür ederim. Bu da ilk nasibimiz...

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Merhabalar, Cinnetic Cayman black evolation ds 7000 aldım hocam.Yinede öneriniz için çok teşekkür ederim. Bu da ilk nasibimiz...

Rastgelsin
Maaşallah, devamida gelir inşallah.
Biraz ağır ama sağlam makinedir
Hayırlı olsun,

Kaça bıraktılar merak ettim
;)

Revenger

Yeni Üye
Adı
Tekin Onur TEKDAL
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tam hesap etmedim fakat %25-30 gibi bir indirimden söz ediyordu sanki dükkan sahibi.Misina vs. ihtiyaçlarımı da aldım.