Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İsrail sazanı

16 bursa

Yeni Üye
Adı
ali demir
arkadaşlar israil sazanı hakkında görüşlerinizi almak istiyorum bursadan yazıyorum bu gölbaşında eskiden hiç israil sazanı yoktu bu israil sazanlarını gölü kiralayan balıkçımı saldı yoksa su ürünlerimi. merak ettim balıkcı gerçi artıkın orayı devretti ama geçen sene sezonda hep israil sazanı yakaladık. balık zaten kılcıktan yenmiyor. bu sene nasıl olaçak bilmiyorum sezonu bekliyoruz selamlar

Ali Demir
BURSA /Kestel

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Ali abi eskiden derken ne kadar eskiden bahsediyorsun bilmiyorum ama ben 6-7 senedir oradan isarail sazanının çıktığını biliyorum, (tatlı su avcılığını çok bilmememe rağmen arkadaşlarım vasıtasıyla bilgim vardı) bu aralar sayı olarak fazla olabilir belki, gölde avlanmanın yasak olduğu zamanlarda da gölden sorumlu kişinin ağ atarak geçimini sağladığını biliyorum. 1-2 tonoz ağ atıp 1-2 parça balık çıkıyordu, şimdi durum daha farklı sanırım...

Moderatör tarafında düzenlendi:

16 bursa

Yeni Üye
Adı
ali demir
Ali abi eskiden derken ne kadar eskiden bahsediyorsun bilmiyorum ama ben 6-7 senedir oradan isarail sazanının çıktığını biliyorum, (tatlı su avcılığını çok bilmememe rağmen arkadaşlarım vasıtasıyla bilgim vardı) bu aralar sayı olarak fazla olabilir belki, gölde avlanmanın yasak olduğu zamanlarda da gölden sorumlu kişinin ağ atarak geçimini sağladığını biliyorum. 1-2 tonoz ağ atıp 1-2 parça balık çıkıyordu, şimdi durum daha farklı sanırım...

Oktay kardeşim 2009 yılında su ürünleri tarafından 100bin adet balık salındığını gazete lerde okudum hatta Hasanağa,demirtaş,ve büyük orhan göletlerine de balık salındığını gazate küpürlerinde var vede hala gazete küpürlerini saklıyorum ama aynalı sazanmı israil sazanımı belli değil su ürünleri tarafından salındığı yazılı selamlar